Netwerk engineer (startend)

IT & Care is op zoek naar een Netwerk engineer (startend). Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
28-9-2022
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als startend netwerk engineer ben jij de bewaker van onze netwerkinfrastructuur en overige ICT-systemen zoals server- en storagesystemen. Zo zie je toe op het installeren, configureren en onderhouden van netwerkapparatuur en het ondersteunen van de WAN & LAN netwerken. Je adviseert over de huidige en toekomstige netwerkinfrastructuur van de bedrijfsnetwerken en houdt daarbij rekening met ieders eisen en wensen.


Dat lijkt simpel, maar dat is soms best een complexe uitdaging. IT&Care is namelijk onderdeel van HumanTotalCare en daar vallen nog 5 organisaties onder, die niet allemaal dezelfde IT-omgeving gebruiken. Gelukkig heb je ervaren collega’s rond lopen die je op weg helpen binnen deze complexiteit en in de functie. 


Onze afdeling IT & Care is een jong en enthousiast team met netwerkengineers, servicedeskcollega’s, werkplekbeheerders en systeemengineers met verschillende achtergronden. Je werkt veel samen met je teamgenoten in een open en veilige sfeer en hebt ook veel contact met gebruikers binnen onze gehele organisatie en externe klanten. Onze mindset is agile, we zoeken altijd naar verbetering.


Jouw standplaats is ons kantoor in Hengelo, maar thuiswerken is ook mogelijk.


Wat is écht leuk aan deze baan

 • De uitdaging. Omdat we bezig zijn onze huidige infrastructuur en dienstverlening aan te pakken en te verbeteren, krijg jij alle ruimte om mee te denken over hoe het beter kan.
 • De zelfstandigheid. Jij vult jouw rol grotendeels zelf in, bepaalt je eigen agenda, beheert je eigen workload en de manier waarop je werkt. Uiteraard waar nodig wel in afstemming met je directe collega’s. 
 • De diversiteit aan werkzaamheden. Jij bent de spil in de organisatie als het gaat om alle ICT gerelateerde zaken en bent de probleemoplosser als het gaat om onze netwerken. 
 • De kans om je te ontwikkelen. Je komt te werken in een ambitieus team met ervaren collega’s van én met wie je veel kan leren. 


Is er ook iets minder leuk

Als we eerlijk zijn natuurlijk wel. Onze organisatie is in ontwikkeling en we zijn veel aan het veranderen en verbeteren. Dat betekent dat je voor een leuke uitdaging staat en tegelijk ook dat je niet in een gespreid bedje terechtkomt. Er wordt soms het nodige van je flexibiliteit, creativiteit en voorstellingsvermogen gevraagd. Als jij iemand bent die hier juist van opleeft, dan is deze ondernemende functie echt iets voor jou.

Functievereisten

Jouw enthousiasme, flexibiliteit en dienstverlenende houding maken jou makkelijk benaderbaar voor onze gebruikers en klanten. Doordat je in oplossingen denkt, stress goed de baas kan en zelfstandig werkt, weet jij het antwoord op al hun ICT-gerelateerde vragen. Met je analytische blik en proactieve instelling weet je de problemen in ons netwerk snel te doorgronden. Communicatieve vermogens, klantvriendelijkheid en een representatief voorkomen maken jou bovendien hét visitekaartje als het gaat om onze bedrijfsinfrastructuur. 


Verder heb je:

 • een afgeronde mbo-opleiding richting ICT.
 • geen specifieke werkervaring nodig, wel veel affiniteit met alle verschillende systemen.
 • basiskennis van Networking Cisco IOS, Cisco NX-OS, Vlan’s, Trunking, HSRP, VRF, Static Routing.
 • basiskennis van firewalling.
 • basiskennis van VMware, vSphere.
 • een oplossings- en kwaliteitsgerichte instelling met goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden.
 • een Agile mindset


Ben jij een schoolverlater met ambitie en leergierig of bijvoorbeeld een engineer op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit een mooie kans!

Aanbod

IT & Care is onderdeel van HumanTotalCare. Met 1.500 collega’s hebben we één gezamenlijk doel voor ogen: we zetten ons in voor een gezond, gemotiveerd en competent werkend Nederland. Vanuit onze merken adviseren en ondersteunen we werkgevers en werkenden gedurende hun hele werkzame leven. Zo zijn we van betekenis voor werkenden, organisaties en onze maatschappij. En wat we naar buiten beloven, doen we ook intern. We bieden je dan ook:

 • een salaris volgens cao tussen de € 2.760,- en €3.450,- per maand (o.b.v. 40 uur), goede pensioenregeling en 25 vakantiedagen (met de mogelijkheid om bij te kopen). Plus een laptop, mobiele telefoon en reiskostenvergoeding.
 • een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • aandacht voor preventie en vitaliteit. We zijn trots op ons vitaliteits- en ontwikkelprogramma, waar alle 1500 collega’s gebruik van maken.

Bedrijfsprofiel IT & Care

IT&Care ontwikkelt integrale softwareapplicaties die werkgevers, werknemers, bedrijfsartsen en adviseurs ondersteunen op het gebied van arbeid, vitaliteit en gezondheid. Zij hebben een passie voor IT met veel aandacht voor de ‘human touch’. Met die drive werken ze met hun groeiende team van landelijk ongeveer 100 medewerkers met veel plezier aan de ontwikkeling van hun software. IT&Care is onderdeel van HumanTotalCare.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van IT & Care. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Adam Smithstraat 35
7559 SW HENGELO
040 - 2601 200