System engineer

IT & Care is op zoek naar een System engineer. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
28-9-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Samen met 100 professionals ontwikkelt IT&Care eigen software en verzorgen we de kantoorautomatisering voor al onze 1800 collega’s. En juist daar hebben we een vacature voor een enthousiaste system engineer. Met jouw kennis en kunde kunnen die 1800 collega’s het werk doen waar zij goed in zijn en dat is bijdragen aan een gezond, gemotiveerd en competent werkend Nederland. 


Laten we starten met het feit dat je collega’s ondersteunt met het aanbieden van een stabiele en goed functionerende werkplek. Dat lijkt simpel, maar dat is soms best een complexe uitdaging. IT&Care is namelijk onderdeel van HumanTotalCare en daar vallen nog 5 organisaties onder, die niet allemaal dezelfde IT-omgeving gebruiken. Ook jouw eigen collega’s help je graag verder en je schroomt niet om jongere collega’s te voorzien van advies en sturing. Je hebt dus al wat strepen verdiend om hen verder op weg te helpen.


Wat is écht leuk aan deze baan

Veel. Laten we beginnen met het volgende:

 • Ontdek de voordelen van een groot IT-landschap met een grote diversiteit aan producten.
 • Je hebt impact op de dagelijkse werkzaamheden van 1800 collega’s.
 • Je werkt samen met een enthousiast team met een nuchtere mentaliteit, zoals we die in het oosten kennen.
 • Als system engineer en als onderdeel van het team voer je regie over je eigen werkzaamheden. Samen met je team plan je je werk en zeg je ‘ja’ of ‘nee’ tegen werkzaamheden. Je neemt verantwoordelijkheid voor dat waar je ‘ja tegen zegt en spreekt elkaar aan. 
 • Evalueren is key in IT-land. Na grote wijzigingen of bij projecten wordt er geëvalueerd en altijd gekeken naar een stapje beter:  in techniek, in samenwerking,  in process, in communicatie.
 • Ook experimenteren we met nieuwe werkvormen en stellen we bij als we merken dat iets niet werkt.


Is er ook iets minder leuk 

Eerlijk en transparant, daar houden we van. Dus ook nu. Af en toe vragen we je om in het weekend en in de avonden te werken met betrekking tot onderhoud. Daarbij wordt een flexibele houding gewaardeerd. Je werkt veel vanuit Enschede, maar het komt wel eens voor dat   je een dag  werkt op één van de andere locaties van ons in Nederland. 

Functievereisten

Je beschikt over genoeg ervaring om mee te denken over de technische inrichting van projecten en schrikt niet van termen als ‘enterprise architectuur’. Sterker nog, je brengt de nodige ervaring mee om ons hierin uit te dagen. Hoe complexer een project, hoe leuker jij het vindt. En je durft hierin het voortouw te nemen. In een team werken, vind je prettig en je bent communicatief sterk. We zijn er klaar voor.


Verder beschik je over: 

 • MBO+/HBO werk- en denkniveau, eventueel aangevuld met certificeringen.
 • Je bent representatief, accuraat en leergierig. 
 • Je staat bekend als een technicus met een groot analytisch vermogen.
 • Je hebt raakvlakken en aantoonbare kennis van één of meerdere kennisgebieden, zoals
 •  Microsoft: Windows Server, Active Directory Domain Services, Exchange en System Center
 •  Citrix: Studio, Provisioning, XenApp / XenDesktop en Netscaler
 •  VMware: ESX, vSphere, Site Recovery Manager
 • Je bent geïnteresseerd in Storage oplossingen, Security, Networking, Cloud oplossingen, Azure DevOps Kubernetes (Docker) en je wilt hier graag meer over leren.

Aanbod

  IT&Care is onderdeel van HumanTotalCare. De merken van HumanTotalCare – met in totaal 1800 collega’s – hebben één gezamenlijk doel voor ogen: een gezond, gemotiveerd en competent werkend Nederland. Die missie dragen wij intern natuurlijk ook uit. Het team waar je in terecht komt kenmerkt zich als innovatief en analytisch. 


    En verder:

     • een marktconform salaris, vast contract, goede pensioenregeling en 25 vakantiedagen (plus de mogelijkheid om bij te kopen). Plus een laptop, mobiele telefoon en reiskostenvergoeding.
     • een leven lang leren en volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, onder andere door training en opleiding.
     • aandacht voor preventie en vitaliteit in je werk richting klanten, maar vooral ook vanuit onze organisatie richting jou. We zijn trots op ons my-way vitaliteits- en ontwikkelprogramma waar alle 1800collega’s gebruik van maken.
     • eigen regie: het is mogelijk om vanuit huis te werken, waardoor je zelf de regie houdt op je agenda. 

        Bedrijfsprofiel IT & Care

        IT&Care is het IT-bedrijf van HumanTotalCare. Daar hoort natuurlijk een volwaardig team bij met verschillende expertises. Jouw collega’s zijn onder andere netwerk engineers, software engineers, de medewerkers van de servicedesk en niet te vergeten de gebruikers zelf. Zij maken dagelijks gebruik van de software binnen de verschillende merken van HumanTotalCare. En dan zijn er ook nog jouw collega system engineers. Want, #meerbetekenen doe je samen.

        Solliciteren

        Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van IT & Care. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

        Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

        Meer informatie

        Adam Smithstraat 35
        7559 SW HENGELO
        040 - 2601 200