Netwerk engineer

Samen met 100 professionals ontwikkelt IT&Care eigen software en verzorgen we de kantoorautomatisering voor al onze 1800 collega’s. En juist daar hebben we een vacature voor een enthousiaste netwerk engineer. Met jouw kennis en kunde kunnen die 1800 collega’s het werk doen waar zij goed in zijn en dat is bijdragen aan een gezond, gemotiveerd en competent werkend Nederland.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
28-9-2022
Aantal uur
32
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als ervaren netwerk engineer ben jij de bewaker van onze netwerkinfrastructuur en overige ICT-systemen zoals server- en storagesystemen. Zo zie je toe op het installeren, configureren en onderhouden van netwerkapparatuur en het ondersteunen van de WAN & LAN netwerken. Je adviseert over de huidige en toekomstige netwerkinfrastructuur van de bedrijfsnetwerken en houdt daarbij rekening met ieders eisen en wensen.


Dat lijkt simpel, maar dat is soms best een complexe uitdaging. IT&Care is namelijk onderdeel van HumanTotalCare en daar vallen nog 5 organisaties onder, die niet allemaal dezelfde IT-omgeving gebruiken. Ook jouw eigen collega’s help je graag verder en je schroomt niet om jongere collega’s te voorzien van advies en sturing. Je hebt dus al wat strepen verdiend om hen verder op weg te helpen.


Als we eerlijk zijn natuurlijk wel. Onze organisatie is in ontwikkeling en we zijn veel aan het veranderen en verbeteren. Dat betekent dat je voor een leuke uitdaging staat en tegelijk ook dat je niet in een gespreid bedje terechtkomt. Er wordt soms het nodige van je flexibiliteit, creativiteit en voorstellingsvermogen gevraagd. Als jij iemand bent die hier juist van opleeft, dan is deze ondernemende functie echt iets voor jou.

Functievereisten

Jouw enthousiasme, flexibiliteit en dienstverlenende houding maken jou makkelijk benaderbaar voor onze gebruikers en klanten. Doordat je in oplossingen denkt, stress goed de baas kan en zelfstandig werkt, weet jij het antwoord op al hun ICT-gerelateerde vragen. Met je analytische blik en pro-actieve werkhouding weet je de problemen in ons netwerk snel te doorgronden. Communicatieve vermogens, klantvriendelijkheid en een representatief voorkomen maken jou bovendien hét visitekaartje als het gaat om onze bedrijfsinfrastructuur. Verder heb je:


  • een afgeronde hbo-opleiding richting ICT.
  • circa 5 - 7 jaar relevante ervaring.
  • uitgebreide kennis van Networking Cisco IOS, Cisco NX-OS, Vlan’s, Trunking, HSRP, VRF, Static Routing.
  • uitgebreide kennis van Fortinet Fortigate. Kennis van overige Fortinet producten, zoals FortiManager, FortiAnalyzer, FortiWLC, FortiNAC en FortiSandbox is een pre.
  • uitgebreide kennis van VMware vSphere, VMware SRM.
  • bij voorkeur kennis van VMware Tanzu, cloud infrastructuur, Netapp Ontap, SANtricity, HPE BladeSystem Synergy & management software HP Oneview.
  • Een Agile mindset

Aanbod

IT & Care is onderdeel van HumanTotalCare. Met 1.500 collega’s hebben we één gezamenlijk doel voor ogen: we zetten ons in voor een gezond, gemotiveerd en competent werkend Nederland. Vanuit onze merken adviseren en ondersteunen we werkgevers en werkenden gedurende hun hele werkzame leven. Zo zijn we van betekenis voor werkenden, organisaties en onze maatschappij. En wat we naar buiten beloven, doen we ook intern. We bieden je dan ook:


  • een salaris tussen de € 3.457 - € 4.800,- per maand (o.b.v. 40 uur), goede pensioenregeling en 25 vakantiedagen (met de mogelijkheid om bij te kopen). Plus een laptop, mobiele telefoon en reiskostenvergoeding.
  • een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
  • aandacht voor preventie en vitaliteit. We zijn trots op ons vitaliteits- en ontwikkelprogramma, waar alle 1500 collega’s gebruik van maken.

Bedrijfsprofiel IT & Care

Onze afdeling IT & Care is een jong en enthousiast team met netwerkbeheerders, servicedeskcollega’s, werkplekbeheerders en systeembeheerders met verschillende achtergronden. Je werkt veel samen met je teamgenoten en hebt ook veel contact met gebruikers binnen onze gehele organisatie en klanten.


Jouw standplaats is ons kantoor in Hengelo, maar thuiswerken is ook mogelijk.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van IT & Care. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Adam Smithstraat 35
7559 SW HENGELO
040 - 2601 200