Python back-end developer (Machine Learning)

Inverid is op zoek naar een Python back-end developer (Machine Learning). Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-8-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

 • Machine Learning services ontwikkelen in Python die veilig, robuust en schaalbaar zijn
 • Interfacen met CloudOps (we hosten in AWS en gebruiken Kubernetes) in een DevOps-achtige rol (hoeveel kan afhangen van je interesses en vaardigheden hierin
 • Geautomatiseerde tests ontwikkelen voor je code
 • Bijdragen aan de roadmap voor ReadID
 • Je werkt (voornamelijk) in ons Machine Learning team, onderdeel van de innovatie unit
 • Je werkt nauw samen met ons serverteam om diensten te integreren, waarbij voornamelijk gebruik wordt gemaakt van Java Enterprise (en Angular en Ruby on Rails)
 • Als je wilt kun jebijdragen aan onze big-data analyse van onze logging (ReadID Analytics)

Functievereisten

 • Je hebt een universitair (MSc) of HBO (BSc) diploma in Computer Science, Software Engineering, Data Sciences, Machine Learning of vergelijkbaar
 • Je bent een ervaren Python ontwikkelaar
 • Je hebt ervaring met servertoepassingen (bijvoorbeeld significante Django, Flask of FastAPI toepassingen) in Python, het consumeren en aanbieden van REST API's en DevOps
 • Je bent security minded
 • Affiniteit met, of bereid om de basisbeginselen te leren van beeldverwerking/computer vision/machine learning
 • Optioneel: Ervaring met MLOps stack (bijv. MLFlow, Evidently)
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Engels
 • Je woont momenteel in Nederland of bent bereid hierheen te verhuizen. Je werkt minimaal 2 dagen per week op het hoofdkantoor in Enschede 


We staan ook open voor junior python ontwikkelaars die willen doorgroeien naar deze rol.

Aanbod

 • Wij bieden een uitdagende werkomgeving waar je een verschil kunt maken in het terugdringen van identiteitsfraude. Je werkt in een team van meer dan 50 hooggekwalificeerde onderzoekers, ontwikkelaars, architecten en UX-ontwerpers uit 12 landen.
 • Binnen Inverid krijg je uitgebreide mogelijkheden om je te specialiseren in verschillende sectoren en technologieën, als solide basis voor de rest van je carrière met interne en externe opleidingen
 • Inverid biedt een competitief salaris met daarbovenop een resultaatafhankelijke variabele verloning
 • Inverid biedt een volledig door de werkgever betaald pensioen en de mogelijkheid om vakantiedagen te verlengen
 • Wij vinden de balans tussen werk en privé erg belangrijk en bieden de mogelijkheid tot flexibele uren en thuiswerken. Parttime is mogelijk met een minimum van 32 uur per week
 • Uiteraard ontvang je van ons een high-end laptop (Windows of Macbook) en een telefoon
 • Wij ondersteunen verhuizing indien nodig, zowel financieel als actief

Bedrijfsprofiel Inverid

Inverid (sinds november 2022 de nieuwe naam van InnoValor) is marktleider in NFC-technologie voor mobiele identiteitsverificatie. Bedrijven en overheden wereldwijd gebruiken onze ReadID software om identiteiten op afstand te verifiëren en identiteitsfraude te verminderen. Zo maken we het leven gemakkelijker en veiliger. Tot onze klanten behoren banken zoals ING, Rabobank en ASB Bank (Nieuw-Zeeland), overheidsinstanties zoals UK Home Office en het Danish Digital Agency, en digitale online/handtekeningdiensten van itsme, SK ID Solutions en Digidentity.


Inverid groeit snel en gaat een nieuwe fase in zijn ontwikkeling in met de opening van internationale ontwikkelings- en verkoopcentra en de uitbreiding van alle ontwikkelingsteams. We waren de winnaar van de FD Gouden Gazelle (middelgrote bedrijven) voor het snelst groeiende bedrijf in Oost-Nederland en behoren tot de 250 snelst groeiende scale-ups van Nederland. We zijn gevestigd in Nederland (Enschede), met kantoren in Londen en Valencia. We hebben momenteel meer dan 50 medewerkers met 12 verschillende nationaliteiten. De voertaal binnen Inverid is Engels.


Over Inverid & ReadID

Inverid is een snelgroeiend techbedrijf dat wereldwijde markten verovert met zijn bekroonde technology voor identity verification ReadID. Bij Inverid, opgericht in 2013, werken meer dan 50 medewerkers nauw samen vanuit onze vestigingen in Enschede, Londen en de tech hub in Valencia.


ReadID was 's werelds eerste en is nog steeds de toonaangevende NFC-gebaseerde smartphone identiteitsverificatietechnologie. We hebben gerenommeerde klanten waaronder banken (ING Bank, Rabobank, ASB Bank), overheidsorganisaties (politie, UK Home Office) en TSPs (itsme, Digidentity, SK ID Solutions). Met ReadID kunnen onze klanten paspoorten, rijbewijzen en identiteitskaarten lezen en verifiëren. De NFC-chip van de identiteitskaart wordt gelezen via NFC op de smartphone (Android of iOS). Bezoek www.inverid.com voor meer informatie over Inverid, demovideo's en download de gratis ReadID Me app in App/Play Store.


Inverid is ISO27001, ISO27701, SOC2 type 2, eIDAS eID High, eIDAS QTSP, WCAG 2.1 AA  en Cyber Essentials Plus gecertificeerd.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Inverid. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Moutlaan 32
7523MD ENSCHEDE
053 - 4878 178