IT Project Manager

Inverid is op zoek naar een IT Project Manager.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
28-11-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

ReadID is een innovatief en technisch ingewikkeld halfproduct (SDK, APIs), en jij bent de linking pin naar de klant om ervoor te zorgen ervoor dat de klant optimaal gebruik maakt en blijft maken van ReadID.

  • Je hebt met name contact met developers, architectecten, product owners en CloudOps mensen bij de klant, voor de meer business kant stem je af met de accountmanager. Belangrijk je te realiseren is dat de klant zelf de 1ste lijns ondersteuning naar gebruikers doet.
  • Je werkt in een wereldwijde context met klanten wereldwijd, met hoogopgeleide collega's van verschillende nationaliteiten
  • Je rapporteert bugs aan de ReadID product owners, stelt nieuwe features voor aan de head of product en, bij nieuwe klanten, zorg voor een warme overdracht vanuit de collega’s die de implementatie begeleidt hebben
  • Je stemt af met ons team 24x7 over buiten kantoor tijden P1 incidenten
  • Je neemt deel aan het verbeteren van API documentatie, tech guides, admin guides, FAQ's, sample code en whitepapers, gebaseerd op je ervaring met klanten
  • Je haalt de eigenlijke vraag van de klant eruit. Je bepaalt de urgentie en reageert dienovereenkomstig. Je doet dit reactief (vragen van klanten) en pro-actief (bijvoorbeeld op basis van logging of tijdens periodiek overleg met grotere klanten)


Bedrijfsprofiel Inverid

Inverid (de nieuwe naam van InnoValor) is de eerste en toonaangevende leverancier van NFC-technologie voor mobiele identiteitsverificatie. Bedrijven wereldwijd gebruiken onze software om identiteiten op afstand te verifiëren en identiteitsfraude te verminderen. Hiermee maken we het leven makkelijker en veiliger. Klanten zijn onder meer banken als ING, Rabobank en ASB Nieuw-Zeeland, overheidsinstellingen als UK Home Office en het Danish Digital Agency, en digitale handtekeningdiensten als SK ID Solutions en Digidentity. Onze software wordt algemeen erkend als toonaangevend in haar vakgebied.


Inverid groeit snel en is toe aan een nieuwe fase in haar evolutie, met de opening van internationale ontwikkelings- en verkoopcentra, en de uitbreiding van alle ontwikkelingsteams. We zijn de winnaar van de FD Gouden Gazelle (middelgrote bedrijven) voor het snelst groeiende bedrijf is Oost Nederland (Overijjsel, Gelderland, Utrecht) en behoren tot de 250 snelst groeiende scale-ups in Nederland. We zijn gevestigd in Nederland (Enschede), met kantoren in Londen en Valencia. We zijn momenteel een groep van ongeveer 50 mensen met 12 verschillende nationaliteiten, waaronder veel hoog opgeleide ontwikkelaars en architecten. De voertaal binnen het bedrijf is Engels.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Inverid. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Moutlaan 32
7523MD ENSCHEDE
053 - 4878 178