Cloud Architect

Inverid is op zoek naar een Cloud Architect. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-10-2022
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Je werkt in een klein team aan:

 • Uitrollen en onderhouden van onze cloud dienstverlening
 • Automatiseren van processen
 • Uitbreiden van mogelijkheden om ReadID ook bij andere cloud providers te draaien.
 • Uitbreiden en finetunen van onze monitoring infrastructuur
 • Rouleren in ons 24x7 team

Functievereisten

 • Een universitair (MSc) of HBO/BSc-diploma in informatica, software-engineering, computerbeveiliging of een soortgelijke opleiding
 • Goede beheersing van de Engelse taal
 • Ervaring met automatisering en continuous integration.
 • Ervaring met public cloud, bijv. AWS, Azure
 • Ervaring met Kubernetes
 • Beveiliging vind je belangrijk, zowel technologie, organisatie als processen
 • Goede communicatievaardigheden die je inzet voor professioneel advies aan klanten


We zoeken kandidaten met 5-10 jaar ervaring op dit vlak. Typisch heb je al enige ervaring als cloud architect en ben je toe aan een nieuwe, uitdagende stap. Af en toe zul je op locatie van één van onze klanten kunnen werken. 

Aanbod

We bieden een uitdagende werkomgeving waarin jij het verschil kunt maken om identiteitsfraude te verminderen. Je werkt in een team van meer dan 45 hooggekwalificeerde onderzoekers, engineers, architecten en UX designers uit 12 landen.


InnoValor biedt een marktconform salaris met daarbovenop een resultaatafhankelijke variabele beloning. We vinden de werk-privé balans heel belangrijk en bieden de mogelijkheid om werktijden flexibel in te vullen en vanuit huis te werken. Part-time invulling van de functie behoort tot de mogelijkheden met als uitgangspunt een minimum van 32 uur per week. InnoValor biedt een pensioen die door de werkgever wordt gefinancierd en de mogelijkheid om vakantiedagen uit te breiden. Natuurlijk geven we jou de beschikking over een high-end laptop (Windows or Macbook) en een telefoon. 

Bedrijfsprofiel Inverid

ReadID is technologie waar onze klanten – banken, overheden, trust providers - wereldwijd, 24x7 op bouwen en op moeten kunnen vertrouwen. Dat alles draait als SaaS-dienst in onze public cloud infrastructuur. We werken met passpoortdata en biometrische data van miljoenen mensen en onze klanten vallen onder strenge regulering. Security en availability zijn extreem belangrijk voor ons en voor ons klanten. Het zijn geen marketingtermen voor ons, maar ze vormen de kern van onze dienstverlening.


Voor ReadID maken we nu gebruik van AWS in verschillende geografische zones. De volgende uitdaging wordt de inzet van Europese cloudproviders om ervoor te zorgen dat privacy van de data ten alle tijden wordt gegarandeerd. Jij gaat helpen deze nieuwe stap op een verantwoorde manier te zetten.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ReadID. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Moutlaan 32
7523MD ENSCHEDE
053 - 4878 178