Cloud Engineer

Ontwikkel jij graag door aan onze innovatieve, prijswinnende mobiele identiteitsverificatie oplossing ReadID? Neem dan snel contact op met Inverid!

Zij zoeken een CloudOps Engineer voor het verder doorontwikkelen van onze innovatieve mobiele identiteitsverificatie oplossing ReadID.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
16-5-2022
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Je werkt in een klein team aan:


 • Uitrollen en onderhouden van onze cloud dienstverlening
 • Automatiseren van processen
 • Uitbreiden van mogelijkheden om ReadID ook bij andere cloud providers te draaien.
 • Uitbreiden en finetunen van onze monitoring infrastructuur
 • Rouleren in ons 24x7 team

Functievereisten

 • Een universitair (MSc) of HBO/BSc-diploma in informatica, software-engineering, computerbeveiliging of een soortgelijke opleiding.
 • Goede beheersing van de Engelse taal.
 • Ervaring met automatisering en continuous integration.
 • Ervaring met public cloud, bijv. AWS, Azure.
 • Ervaring met Kubernetes.
 • Beveiliging vind je belangrijk, zowel technologie, organisatie als processen.
 • Goede communicatievaardigheden die je inzet voor professioneel advies aan klanten.


We zoeken kandidaten met 3-5 jaar ervaring op dit vlak. Typisch heb je al enige ervaring als cloud engineer en ben je toe aan een nieuwe, uitdagende stap. Af en toe zul je op locatie van één van onze klanten kunnen werken. 

Aanbod

We bieden een uitdagende werkomgeving waarin jij het verschil kunt maken om identiteitsfraude te verminderen. Je werkt in een team van meer dan a45 hooggekwalificeerde onderzoekers, engineers, architecten en UX designers uit 11 landen.


InnoValor biedt een marktconform salaris met daarbovenop een resultaatafhankelijke variabele beloning. We vinden de werk-privé balans heel belangrijk en bieden de mogelijkheid om werktijden flexibel in te vullen en vanuit huis te werken. Part-time invulling van de functie behoort tot de mogelijkheden met als uitgangspunt een minimum van 32 uur per week. InnoValor biedt een pensioen die door de werkgever wordt gefinancierd en de mogelijkheid om vakantiedagen uit te breiden. Natuurlijk geven we jou de beschikking over een high-end laptop (Windows or Macbook) en een telefoon. 

Bedrijfsprofiel Inverid

Met digitale innovaties de samenleving veiliger maken. InnoValor realiseert waarde uit digitale innovatie. Wij ontwikkelen software waarmee we onze samenleving veiliger en vriendelijker te maken. Daarmee realiseren we impact: we zijn internationaal marktleider met ons prijswinnende product ReadID, waarmee we o.a. voor overheden, banken en trust service providers mobiele identiteitsverificatie mogelijk maken. Zo helpen we fraude te bestrijden en vergemakkelijken we online onboarding van klanten.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Inverid. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Moutlaan 32
7523MD ENSCHEDE
053 - 4878 178