Werkvoorbereider - Projectleider interieurbouw

Intrema is op zoek naar een enthousiaste Werkvoorbereider-Projectleider interieurbouw!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
15-6-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als werkvoorbereider-projectleider ben je mede verantwoordelijk voor het voorbereiden van de projecten. De hoofdtaken als werkvoorbereider bestaan uit het omzetten van de orderbevestigingen, materiaal- en kleurspecificaties van het ontwerp naar werktekening met bijhorende info ten behoeve van de productie en montageafdeling. Verder doe je als werkvoorbereider de inkoop van materialen en meet je projecten in op locatie. Ook onderhoud je als projectleider contact met klanten en opdrachtgevers.

Functievereisten

Wie zoeken wij?

  • Je hebt aantoonbare ervaring als werkvoorbereider en projectleider in de interieurbouw
  • Je hebt ervaring met Proteus en het tekenen in AutoCAD, IronCAD en SketchUp
  • Je hebt kennis van productiemethoden op de werkvloer
  • Je bent een zelfstandige werker met een flexibele werkinstelling
  • Je hebt goede contactuele eigenschappen
  • Je hebt goede beheersing van Nederlandse taal en schrift

Aanbod

Wij bieden je een veelzijdige uitdagende baan en een prettige werksfeer in een no-nonsense werkomgeving met een jong en enthousiast team van 30 personen. We hebben een fijne werkomgeving voor je gerealiseerd, met alle benodigde voorzieningen, kantine darts en flipperkast! Elkaar echt goed leren kennen kan, als het weer is toegestaan, bij de vrijdagmiddag borrel of één van de VRIJMIBO XXL.

Bedrijfsprofiel Intrema Interieurbouw


Intrema Interieurbouw bestaat al sinds 1990. We begonnen op een unieke locatie aan de Temminkweg in Rietmolen. In een heerlijk groen landschap, verscholen achter een karakteristieke boerderij, zetten we enthousiast onze eerste schreden in het ontwerpen en vervaardigen van allerlei interieurs.

Na een aantal jaren waarin we steeds meer naamsbekendheid opbouwden, gebeurde het onvermijdelijke: we groeiden uit ons jasje. Bovendien was het ontbreken van een showroom, samen met de wat lastige bereikbaarheid, voor veel mensen wat lastig. Daarom besloten we in 2011 te verhuizen naar ons prachtige nieuwe pand aan de Seizoensweg in Enschede.

In onze modern uitgeruste werkplaats werkt ons ervaren team van vakmensen elke dag weer met veel gedrevenheid aan de meest uiteenlopende projecten.

Daarbij is in ieder geval één ding bij het oude gebleven: we zijn nog net zo innovatief en vernieuwend als toen we begonnen!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Intrema. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Seizoensweg 32
7532 SL ENSCHEDE
053 462 8114