R&D Quality Coordinator (1fte)

Voel jij je thuis in een R&D omgeving en vind jij het belangrijk dat alle benodigde formulieren, documenten en QA-processen de juiste aandacht krijgen? Wil je werken bij Inreda, een organisatie die als doel heeft de kwaliteit van leven van mensen met diabetes te verhogen? Ben jij op zoek naar een baan met maatschappelijke impact? Dan is dit de job voor jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-1-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

In deze functie draag je binnen het R&D team bij aan het ontwikkelen van producten van hoge kwaliteit door erop toe te zien dat de juiste processen worden gevolgd en zorg te dragen voor de juiste afhandeling van documenten. Het R&D team bestaat uit 15 collega’s waarbij de rollen medisch/technisch, elektronica, software, mechanica en wet- & regelgeving vertegenwoordigd zijn.


De werkzaamheden van de R&D Quality Coördinator bestaan uit:

 • het bijhouden, registreren, initiëren en toezien op het Material Review Board (MRB) proces, waaronder het laten onderzoeken van de oorzaak van retour gekomen goederen en hier lering uit trekken voor vervolgproducten.
 • lid van het projectteam voor implementatie van Product Lifecycle Management (PLM) software.
 • het bijhouden en opstellen van Device Master Records (DMR) zodat goed is vastgelegd uit welke onderdelen een apparaat bestaat en hoe deze moet worden geassembleerd.
 • het zorgdragen voor de juiste overdracht van R&D documenten naar productie; in samenwerking met afdelingen productie en logistiek afstemmen welke producten gemaakt kunnen/moeten worden.
 • het coördineren van alle R&D QA gerelateerde werkzaamheden, waaronder erop toezien dat testen volgens het juiste proces worden uitgevoerd.
 • lid van QA/RA-team; je draagt in brede zin bij aan het Quality Management System (QMS).

Functievereisten

Om van de functie R&D Quality Coördinator een succes te maken, willen we graag dat je:

 • beschikt over een relevante afgeronde (technische) HBO opleiding zoals bijvoorbeeld (technische) bedrijfskunde.
 • niet van half werk houdt waarbij jouw werkwijze zich kenmerkt als systematisch, logisch en accuraat.
 • in staat bent om collega’s mee te nemen in de te realiseren resultaten en daarbij het overzicht  behoudt.

Aanbod

 • Een goede en collegiale werksfeer met focus op het beste resultaat;
 • een passend salaris dat aansluit bij je kennis en ervaring;
 • diverse ontwikkelingsmogelijkheden “on the job” of door opleidingen;
 • je kunt meegroeien en mede de toekomst bepalen van Inreda®.

Bedrijfsprofiel Inreda Diabetic

Inreda® Diabetic, gevestigd te Goor, focust zich op de ontwikkeling van een closed-loopsysteem voor de automatische regulatie van de bloedglucose: de Inreda AP®, een veelbelovende ontwikkeling op het gebied van diabetesbehandeling. De organisatie bestaat uit zo’n 60 professionals die maar één doel hebben: een normaal leven creëren voor alle mensen met diabetes.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Inreda. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Klavermaten 65-5
7472 DD Goor
0547 - 262 628