Project Manager Digital

Houd jij je hoofd koel, maar zet je projecten in vuur en vlam? Jij bent iemand die ieder project naar een hoge niveau tilt, zonder daarbij uit het oog te verliezen wat echt belangrijk is. En je hebt affiniteit met digitale oplossingen. Dan is deze functie bij Innovadis je op het lijf geschreven.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
21-11-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

In je rol als project manager digital kun jij met je helicopterview altijd de kansen en uitdagingen voor onze opdrachtgevers overzien. Je weet deze helder te vertalen naar een plan en van daaruit weet jij ieder project naar een technisch succes te vertalen. Je bent communicatief ijzersterk, aan een paar woorden heb jij al genoeg om de onze opdrachtgever te begrijpen en dit te vertalen naar hun behoefte. Jij houdt alle stakeholders bij elkaar in een project. Iedereen verdient jouw aandacht, jouw social skill zijn uitmuntend.


Als project manager digital ben je dagelijks bezig de communicatie met je opdrachtgevers te vergemakkelijken en hun behoeften te begrijpen, vooruit te plannen en hun digital roadmap te helpen verwezenlijken. Hierbij schep je de juiste verwachtingen naar zowel de klant als je team. Je houdt toezicht over de plannen en bewaakt de kwaliteit en de voortgang van de projecten. Je rapporteert wekelijks en maandelijks naar je opdrachtgevers en voorziet hen van het juiste advies. 


Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers, je wint gemakkelijk hun vertrouwen en zij weten je altijd te vinden. Dankzij jouw assertiviteit en oog voor belangrijke trends en ontwikkelingen ben jij een belangrijke gesprekspartner op tactisch, operationeel en strategisch niveau.


Dit is wat je niet gaat doen:


 • Leven zonder je smartphone en MacBook Pro (of Dell), want dit zijn je beste vrienden.
 • Alleen werken, we zijn een echt team en werken samen om resultaat te bereiken.
 • Archiveren of printen, we zijn een digitaal bedrijf.
 • Je vervelen, we zorgen ervoor dat jij de beste versie van jezelf wordt!

Functievereisten

 • Collegiaal, commercieel en betrouwbaar is.
 • Ervaring heeft met complexe technische online oplossingen en processen.
 • Moeiteloos kan communiceren, zowel in het Nederlands als Engels.
 • De technologie achter de online oplossingen begrijpt. 
 • Goed georganiseerd is, weet vooruit te plannen en op een gestructureerde manier werkt.
 • Gefocust kan blijven op wat het belangrijkst is in een snel veranderende omgeving waar prioriteiten voortdurend wijzigen.
 • Een teamplayer is die graag samenwerkt in een multidisciplinair team.
 • Kan werken met een hoge mate van bedrijfscomplexiteit met behoud van overzicht op het grote geheel.
 • Kansen aan klantzijde herkent om onze meerwaarde verder uit te bouwen en weet deze met overtuiging aan te dragen.
 • Passie voor technologie heeft en graag nieuwe apps, gadgets en trends ontdekt en deze weet hoe te gebruiken.
 • Communicatief sterk, analytisch en leergierig is.
 • Een HBO- /WO diploma heeft afgerond.
 • Minimaal 5 jaar ervaring heeft in een gelijksoortige functie binnen onze sector.

Aanbod

Waarom werken bij Innovadis?


Los van de uitdagende projecten, leuke opdrachtgevers en enthousiaste collega's doen we ook ons best om een omgeving te creëren waarin jij, je thuis voelt. 

P.s. Een goed salaris, flexibele werktijden, reiskostenvergoeding en z.s.m. een vast contract zijn vanzelfsprekend.

Bedrijfsprofiel Innovadis

Met bijna 25 jaar ervaring bedenkt en bouwen Innovadis samen met hun opdrachtgevers innovatieve internetoplossingen. Samen met hun opdrachtgevers bedenken en creëren we de best mogelijke oplossing, die aansluit bij hun strategie en doelen. Om dit te kunnen doen blijven zij altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in zowel de Smart Industry als de Smart Health, op het gebied van IoT, portalen, applicaties, sites, systemen, etc. Deze kennis delen ze graag met anderen, zodat ook zij altijd verzekerd zijn van de nieuwste mogelijkheden en oplossingen. Dynamicweb en Innovadis werken al sinds 2006 samen. Als premium sollution partner ontwikkelen zij een deel van onze oplossingen op het Dynamicweb All-in-one business platform. Dit platform combineert e-commerce, marketing en content management en vormt voor veel van onze klanten het fundament voor hun online omgeving. Dynamicweb is een Deens softwarebedrijf met wereldwijd meer dan 200 partners die gebruikmaken van de software.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Innovadis. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Innovadis B.V.
Brouwerijstraat 1-A1
7523 XC Enschede
053 - 8507 500