Specialist Marketing & Communicatie

Innovadis is op zoek naar een Specialist Marketing & Communicatie. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
9-11-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Als allround marketing en communicatie specialist weet jij ons merk de juiste aandacht te geven. Je bent bekend met de online wereld, maar weet ook goed wanneer print ingezet moet worden. Je bent klaar voor de volgende stap in je carrière en vindt het prettig om zelfstandig aan de slag te gaan binnen een hecht team. Je begrijpt de kracht van online en social media en weet hoe deze op de juiste manier kunnen worden ingezet.

Bedrijfsprofiel Innovadis

Je komt te werken in een klein team met veel vrijheid in je rol. Uiteraard stem je content creatie, offline en online communicatie, events en andere activiteiten af met je manager, maar je bent zelf in de lead. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoer, die je ofwel zelf doet of laat doen via een externe partij. Voor deze contacten ben jij het aanspreekpunt en stuur jij ze aan. Denk hierbij aan bijvoorbeeld designers, drukkerijen en tekstschrijvers.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Innovadis. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Innovadis B.V.
Brouwerijstraat 1-A1
7523 XC Enschede
053 - 8507 500