Strategische sales- & accountmanager

Heb je een passie voor digital, doorzie je bedrijfsprocessen en voel jij haarfijn aan hoe besluitvorming en investeringen binnen het midden- en grootbedrijf tot stand komen? Dan is de functie van strategische sales & accountmanager bij Innovadis echt iets voor jou! Binnen ons enthousiaste team lever je een belangrijke bijdrage aan de digitale transitie van onze opdrachtgevers.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-10-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Als een echte strateeg ben jij sparringpartner op management en directieniveau bij onze (potentiële) opdrachtgevers. Je inspireert, vraagt door en adviseert met als doel groei en het future proof maken van onze opdrachtgevers op het gebied van digital. Jij weet als geen ander de businesscase voor onze (potentiële) opdrachtgevers boven tafel te krijgen en uiteindelijk de deal te sluiten.


Je helpt de digitale strategie te bepalen en zorgt dat accounts groeien en versnellen in hun markt. Je weet waar kansen liggen, wat eventuele problemen zijn en neemt (potentiële) opdrachtgevers aan de hand om deze op te lossen en groeikansen te benutten. Sterker nog, je lost niet alleen problemen of dilemma's op, je maakt ze volledig future proof.


Je bent naast de primaire strategische partner ook in de lead op het account algemeen. Dit betekent dat je continu de match maakt tussen de digitale strategie, ontwikkelingen, wensen, achterliggende vragen en weet hierop een passende oplossing te bieden. Je leidt gesprekken en trajecten met inzichten, door slim klantonderzoek, branche specifieke informatie en trends. Je overtreft verwachtingen door te weten wat jouw accounts nodig hebben, nog voordat ze het zelf weten. Ook sla jij de brug tussen de sales en consultancy collega’s. 

Bedrijfsprofiel Innovadis

Met ruim 27 jaar ervaring bedenken en bouwen we samen met onze opdrachtgevers innovatieve internet oplossingen. Heel pragmatisch, maar altijd goed onderbouwd. Voor de Smart Industry bouwen we systemen waardoor routinetaken verdwijnen en er tijd overblijft voor zaken die écht belangrijk zijn.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Innovadis. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Innovadis B.V.
Brouwerijstraat 1-A1
7523 XC Enschede
053 - 8507 500