Lead developer

Word jij blij van nieuwe technieken? Bijt jij je vast in de meest complexe ontwerpen? Ga jij geen technische uitdaging uit de weg en zet je complexe vraagstukken om in de beste architectuur? Dan heb je nu je droombaan gevonden! Innovadis is op zoek naar een Lead developer. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-6-2022
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als lead developer ben je onderdeel van een ervaren team met enthousiaste collega’s. Het team ontwikkelt met de laatste Microsoft .NET Core technieken aan uitdagende projecten en producten. Jouw rol is om complexe vraagstukken om te zetten in een passende architectuur. Dit doe je samen met je teamleden of met architecten van andere teams.


Als je een passende architectuur hebt ontworpen presenteer je dit aan je team. Je helpt vervolgens het team met het implementeren en bent de vraagbaak voor architectuur vragen. Daarnaast bewaak je of de architectuurrichtlijnen gevolgd worden.


Dit is wat je niet gaat doen:

 • Werken met verouderdere technologieën, we streven naar cutting-edge oplossingen waar we gebruik maken van microservices, headless content management systemen en meer.
 • Alleen werken, we zijn een echt team en werken samen om resultaat te bereiken.
 • Werken met oude hardware, je krijgt uiteraard een nieuwe uitrusting tot je beschikking.
 • Archiveren of printen, we zijn een digitaal bedrijf.
 • Oude vraagstukken en architecturen kopiëren.
 • Gedetacheerd worden, werken binnen teamverband vinden we het allerbelangrijkste.
 • Je vervelen, we zorgen ervoor dat jij de beste versie van jezelf wordt!

Functievereisten

 • Minimaal 2 jaar werkervaring als lead developer.
 • Een analytisch en probleemoplossend vermogen.
 • Ervaring met agile software ontwikkeling.
 • Kennis van domain driven design.
 • Aantoonbare ervaring met de Microsoft .Net stack.
 • Een afgeronde HBO-/ WO opleiding.
 • Kennis van design patterns.
 • Passie voor technologie en graag nieuwe apps, gadgets en trends ontdekt en deze weet te gebruiken.

Bedrijfsprofiel Innovadis

Met bijna 25 jaar ervaring bedenkt en bouwen Innovadis samen met hun opdrachtgevers innovatieve internetoplossingen. Samen met hun opdrachtgevers bedenken en creëren we de best mogelijke oplossing, die aansluit bij hun strategie en doelen. Om dit te kunnen doen blijven zij altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in zowel de Smart Industry als de Smart Health, op het gebied van IoT, portalen, applicaties, sites, systemen, etc. Deze kennis delen ze graag met anderen, zodat ook zij altijd verzekerd zijn van de nieuwste mogelijkheden en oplossingen. Dynamicweb en Innovadis werken al sinds 2006 samen. Als premium sollution partner ontwikkelen zij een deel van onze oplossingen op het Dynamicweb All-in-one business platform. Dit platform combineert e-commerce, marketing en content management en vormt voor veel van onze klanten het fundament voor hun online omgeving. Dynamicweb is een Deens softwarebedrijf met wereldwijd meer dan 200 partners die gebruikmaken van de software.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Innovadis. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Innovadis B.V.
Brouwerijstraat 1-A1
7523 XC Enschede
053 - 8507 500