Accountmanager Onderwijs

Heb jij ambities in sales en affiniteit met het domein Onderwijs? En zie je het als een uitdaging om de klantportfolio in het onderwijs verder uit te breiden? Word dan onderdeel van het gezellige datateam en breng samen met de datagedreven werken in het onderwijs naar een hoger niveau. Het betreft een nieuwe rol in het onderwijs team. Vind je het leuk om te pionieren en beschik je over een groot zelf startend vermogen? Lees dan vooral verder.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-6-2021
Aantal uur
32
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Je bent als Accountmanager verantwoordelijk voor het beheren en uitbouwen van accounts én het binnenhalen van nieuwe accounts in de onderwijsmarkt. Jij snapt precies wat management én de business users in het onderwijs nodig hebben om meer datagedreven te gaan werken. Je bent bekend met de huidige en de te verwachten ontwikkelingen binnen dit vakgebied. Het is jouw missie om onze klanten mee te nemen in deze ontwikkelingen en hen te overtuigen van de beste managementinformatie-oplossing voor hen. Je werkt hierin nauw samen met het team van ontwikkelaars. Je bent ondernemend en bent in staat om – naast samenwerken – ook zelfstandig te werken en buiten de gebaande paden te gaan.


Je zorgt als Accountmanager Onderwijs voor het:

 • Representeren van Infotopics Onderwijs bij besturen, management en de business users van onderwijsinstellingen.
 • Opstellen en uitvoeren van commerciële plannen.
 • Acquireren, onderhouden en uitbouwen van relaties met (potentiële) accounts.
 • Volgen en signaleren van trends en ontwikkelingen op markt- en vakniveau.
 • Vertalen van klantwensen naar nieuwe of aangepaste producten.
 • Schrijven van aanbestedingen en offertes.
 • Bewaken van gemaakte contractuele klantafspraken.
 • Regie voeren over de commerciële en operationele aanpak van de toegewezen accounts.
 • Klanttevredenheid monitoren en continu blijven verbeteren.
 • Evalueren en bijsturen van de dienstverlening.

Functievereisten

Waarom past deze functie helemaal bij jou?

Als Accountmanager Onderwijs ben je een netwerker in hart en nieren. Je kunt overtuigen, enthousiasmeren en je pakt de verantwoordelijkheid om van ieder traject weer een succes te maken. Je schakelt snel en hebt een flinke commerciële drive. Je bent enorm gedreven om meer onderwijsinstellingen bekend te maken met het beste managementinformatiesysteem in de markt en hun werk elke dag makkelijker te maken.


Je hebt een afgeronde HBO-opleiding en je hebt al een aantal jaren werkervaring in een soortgelijke functie in de onderwijssector. Je weet goed je weg te vinden in de onderwijswereld met haar verschillende stakeholders.


Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar. Standplaats voor deze functie is flexibel. Je kunt werken vanuit onze kantoren in Oldenzaal of Houten en deels vanuit huis.


Waarom maak jij het verschil in deze functie?

Jij bent de specialist in jouw vakgebied: je bent bekend met sales in deze sector en je bent bedreven in het zowel acquireren van new business als het onderhouden van bestaande accounts. Je ziet veel kansen en je gaat heel gericht aan de slag om deze kansen te verzilveren. Door je enthousiasme en positieve energie weet je mensen voor je te winnen. Je hebt kennis over de trend en ontwikkelingen in het onderwijs en weet als geen ander wat er speelt in de markt.

Aanbod

Wat krijg jij hiervoor terug?

 • Een groei functie binnen een dynamisch bedrijf.
 • Samenwerken in een jong, enthousiast en informeel team.
 • Uitdagende werkzaamheden in een snel veranderende omgeving.
 • Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal! Wij bieden volop ruimte voor jouw ontwikkeling.
 • Een marktconforme beloning en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een uitdagende plek in een bedrijf waar feestjes, borrels en uitjes regelmatig plaatsvinden.

Bedrijfsprofiel Infotopics B.V.

Infotopics heeft als missie: ‘het helpen van organisaties, afdelingen en bovenal mensen bij het vinden van inzichten en antwoorden op basis van data’. Om medewerkers in onderwijsinstellingen betere besluiten op basis van data te laten nemen hebben we een managementinformatieplatform ontwikkeld. Dit platform is de afgelopen 18 jaar ontwikkeld voor en door besturen in het PO en VO en kent een brede groep gebruikers. We willen constant blijven door ontwikkelen en vernieuwen. Ga jij ons hierbij helpen?

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van InfoTopics. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Gerard Hollinkstraat 1,
7575 BB, Oldenzaal
+31(0)541 532010