Technical BI Consultant

Info Topics is op zoek naar een Technical BI Consultant om onze klanten nog beter te kunnen helpen.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
21-10-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Infotopics is op zoek naar een Technical BI Consultant in verband met uitbreiding van ons team. In deze functie ga jij grote en middelgrote organisaties van over de hele wereld adviseren bij de implementatie van Tableau Server, Alteryx Server en door onszelf ontwikkelde applicaties (Apps for Tableau). Vervolgens begeleid je het volledige traject met betrekking tot installatie en overdracht naar de beheerorganisatie van de klant. Naast geplande werkzaamheden, ondersteun je klanten ook bij verstoringen in hun productieomgevingen. Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wat zijn jouw werkzaamheden als Technical BI Consultant?


Inrichting, ontwikkeling en onderhoud

Als Technical BI Consultant ben je verantwoordelijk voor de inrichting, technische ontwikkeling en onderhoud van Tableau Server en Alteryx Server omgevingen bij onze klanten.


Consultancy
Jij bent de strategisch adviseur voor de klant en verantwoordelijk voor het definiëren en managen van Tableau/Alteryx Server en Apps for Tableau installatie projecten. Dit doe jij door een goede inventarisatie te maken van de situatie en deze om te zetten in duidelijke projectplannen. Je bent in staat om alle betrokkenen goed aangesloten te houden bij het proces voor een optimale implementatie. Ook ondersteun jij de salesafdeling met advies voor potentiële klanten.


Excellente uitvoering
Jij draagt zorg voor een optimale performance en troubleshooting van Business Intelligence applicaties en infrastructuur bij onze klanten. Tevens ben je dé solution architect, die in staat is nieuwe oplossingsinrichtingen voor onze klanten te bedenken.

Functievereisten

Je beschikt over de volgende kennis en / of hebt affiniteit met:

  • IT infrastructuur en architectuur, van zowel on-premise als cloud-platformen. Bijvoorbeeld Azure en AWS.
  • Klassieke en moderne databases zoals MS-SQL Server, Oracle. Cloud database oplossingen in Azure en AWS. Tevens is kennis van Clouddatabase gewenst zoals bijvoorbeeld Snowflake
  • Security en Networking
  • Onderhoud en beheer van applicaties binnen Windows en Linux
  • Kennis van web development en webapplicaties is een pré

Bedrijfsprofiel Infotopics B.V.

Waar staat Infotopics voor?

Willen inspireren… zit in het DNA van Infotopics en haar medewerkers. We zijn nieuwsgierig, analytisch vaardig en fan(atiek) als het gaat om het verkrijgen van inzicht in data. Onze klanten willen slimmer, doeltreffender en efficiënter worden door waarde uit data te halen. Door zelf data te zien, te begrijpen en te delen, nemen ze betere beslissingen op alle niveaus binnen de organisatie. Ze werken aan een data gedreven cultuur en creëren kansen en waarde voor de business. Infotopics helpt deze cultuur te bouwen door kennis, vaardigheden én ons enthousiasme over te dragen. Samen met klanten waarde uit data halen is leuk en inspirerend!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Info Topics. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Gerard Hollinkstraat 1,
7575 BB, Oldenzaal
+31(0)541 532010