Webdeveloper met een passie voor data

Zie jij jezelf werken aan het grootste Tableau Apps Platform ter wereld? Infotopics zoekt een Webdeveloper met een passie voor data.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-7-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Een werkdag bij AppsforTableau is afwisselend en nooit saai. Je dag zal daarom veel bestaan uit het bouwen van nieuwe producten en ideeën! Dit kunnen vraagstukken zijn van een klant, een idee wat op onze backlog (Teamwork) staat of iets briljants wat je zelf hebt bedacht. Op deze manier gaan we met het team van een idee naar een concept en uiteindelijk naar een product in onze webwinkel. Je mag daarin meewerken aan elk facet. Technisch, UI, UX en Marketing (website). Daarnaast komen er vragen/tickets binnen van klanten over de hele wereld. De ene keer vraagt een klant om een missende feature en de andere keer rapporteert hij/zij een bug. Dit oplossen is een onderdeel van je werk, omdat het resulteert in blije klanten. Daarnaast draait het natuurlijk om het continu verbeteren van het platform.

Functievereisten

Jij bent een programmeur met enthousiasme voor data die interesse en je hebt voorkeur kennis heeft van:

  • Webdevelopment (HTML, CSS, PHP, Javascript, Node)
  • Moderne web frameworks
  • Databases
  • Gestructureerd ontwikkelen (componenten, GIT, SCRUM)


Je beschikt over ondernemende en onderzoekende vaardigheden. Je ziet kansen liggen en gaat hier direct mee aan de slag. Je communiceert hierover met het team en jullie zoeken elkaar hierin op. Je bent technisch sterk, maar denkt altijd vanuit wat de gebruiker wil. Zowel de Nederlandse – als de Engelse taal beheers je in woord en geschrift uitstekend.

Aanbod

  • Pioniersrol binnen een klein team met veel vrijheid.
  • Ruim 50 enthousiaste data collega’s verspreid over heel Nederland.
  • Ruimte om actief aan je persoonlijke ontwikkeling te werken.
  • Een uitdagende plek binnen een jong dynamisch bedrijf waar feestjes, borrels en uitjes regelmatig plaatsvinden
  • Jouw nieuw ontwikkelde producten worden wereldwijd een succes.
  • Een marktconforme beloning met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bedrijfsprofiel Infotopics B.V.

AppsforTableau is 2,5 jaar geleden als startup opgezet binnen Infotopics en heeft inmiddels klanten in 150 landen! We zijn daarom op zoek naar extra ontwikkelaars die ons helpen om nog meer gave concepten te ontwikkelen die we wereldwijd kunnen verkopen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Infotopics. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Gerard Hollinkstraat 1,
7575 BB, Oldenzaal
+31(0)541 532010