Stage Creative Business

Wil jij meedraaien met dagelijkse werkzaamheden voor verschillende projecten. Met taken als het ontwerpen van nieuwe websites, campagnepagina’s, e-mailtemplates en allerlei soorten drukwerk. Daarnaast krijg je volop de ruimte en vrijheid voor het uitvoeren van je stageopdracht. Gaat jouw hart hier sneller van gaat kloppen? Lees dan snel verder want dan heeft Inextenzo in Twent dé stage voor jou.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-7-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Wij zijn

een marketingbureau met Twentse roots, dat haar opdrachtgevers al meer dan 15 jaar de ideale combinatie biedt van denken en doen. Onze belofte is dat we het maximale uit ieder contactmoment halen. Met de klanten, de partners, de aandeelhouders en eigen medewerkers. Wij zijn hierin succesvol, doordat we alle relevante expertise onder één dak hebben samengebracht.  Ons team bestaat uit getalenteerde marketeers die fanatiek, nieuwsgierig en ondernemend zijn. Bovenal gaan wij geen uitdaging uit de weg. Inextenzo maakt het verschil in strategie, data science, marketing automation, concepting, copy writing en marketing support. Daarnaast staan persoonlijke groei en ontwikkeling hoog op onze agenda.

Functievereisten

Ben jij

een gedreven en enthousiaste HBO-student met gezonde ambities die op zoek is naar een uitdagende stageplek in een team van marketeers? Heb jij een passie voor ontwerpen en bezit je hiervoor de nodige skills? Hou je ervan om op avontuur te gaan, je grenzen te verleggen en het beste uit jezelf te halen? Dan ga je het bij Inextenzo zeker naar je zin krijgen!


Neem jij het volgende mee?

  • Je volgt een creatieve HBO-opleiding.
  • Affiniteit met online en offline marketing.
  • Ervaring in het werken met WordPress.
  • Zowel zelfstandig als in teamverband werken.
  • Een enthousiaste en positieve werkhouding en bent niet bang voor uitdagingen.
  • Sterke communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk).
  • Kennis en kunde over programma’s uit de Adobe Creative Cloud.

Aanbod

Wij bieden jou

een uitdagende stage in een sprankelend marketingbureau. Met veel vrijheid en zelfstandigheid, onder professionele vakinhoudelijke begeleiding. Je gaat met ons samenwerken aan verschillende campagnes in en rondom het bedrijf. We zijn zeer benieuwd naar jouw input,  creatieve ideeën en ambitieuze oplossingen. Je krijgt een gave werkplek in een plezierige omgeving waar altijd ruimte is voor grappen en een potje darts.

Bedrijfsprofiel Inextenzo

Brand loyalty Management Gericht investeren in uw vaste klanten verhoogt uw winst. Wij geloven dat optimalisatie van contactmomenten resulteert in een warmere relatie. Een warme relatie versterkt de merkvoorkeur en zorgt voor een hogere klantwaarde. Inextenzo maakt Ambassadeurs van uw klanten!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Inextenzo. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Haerstraat 125
7573 PA Oldenzaal
0541 53 19 00