International Accountmanager Healthcare

Indes is op zoek naar een International Accountmanager Healthcare.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
18-12-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Jouw werkdag

Als International Accountmanager Healthcare lever je een belangrijke bijdrage aan de businessontwikkeling van Indes. Je bent het eerste aanspreekpunt voor internationale klanten en verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de markt voor de esense built-in systemen.


Het esense built-in systeem biedt een intuïtieve, elektrische rijondersteuning voor zware mobiele producten in de zorg. Door middel van sensoren in de handgrepen worden de duw- en trekkrachten vertaald naar een soepele rijondersteuning (enigszins vergelijkbaar met de werking van een elektrische fiets). Door het reduceren van de piekkrachten verminderd Indes de fysieke belasting in de zorg en zo dragen ze bij aan een gezonde werksituatie. Deze mooie oplossing wordt door Indes in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd en je zult dit wereldwijd gaan verkopen aan OEM-ers wereldwijd. Je adviseert de OEM-er en werkt nauw samen met diverse afdelingen binnen Indes, o.a. (technisch) product management, service en inside sales om de systemen op maat te leveren aan de klant.


Vanuit de visie van Indes op gezond werken zoek je contact met OEM-ers, producenten van producten die samen met Indes willen inzetten op het concept ‘change heavy to healthy’. Zo reis je regelmatig naar klanten in Europa en daarbuiten.


Wat ga jij doen?


  • Afzetmogelijkheden voor de esense built-in systemen in kaart brengen, ontwikkelen en daarmee het aantal toepassers vergroten
  • De on-going business bij bestaande accounts verder uitbouwen
  • Accountplannen opstellen, commerciële en operationele condities afspreken
  • Overleggen met klanten over productverbeteringen en nieuwe kansen
  • Het actief deelnemen aan beurzen (Medica Dusseldorf, ArabHealth Dubai) en seminars om het ‘change heavy to healthy’ concept over te brengen
  • Bijdragen aan de periodieke verkooprapportages en forecasting

Bedrijfsprofiel Indes

Indes creëert, ontwikkelt en vermarkt innovatieve en relevante producten voor Healthcare en Mobility. Producten die aantoonbaar bijdragen aan gezonder werken en in het vergroten van de mogelijkheden van de mens. Indes creëert deze toonaangevende producten met de nieuwste technologieën, die ze samen met partners ontwikkelen en naar de markt brengen.


De eindgebruiker en zijn uitdagingen zijn de rode draad voor het hele design-, ontwikkel-, sales- en leveringsaanpak. Daarom maken de producten verschil en impact binnen Healthcare en Mobility. Belangrijke producten zijn de ‘esense by Indes’ powerassist oplossingen, zoals de esense built-in systemen esense patiëntliften, en de WheelDrive powerassist wielen voor rolstoelen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Indes. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Colosseum 20
7521 PT Enschede
053 - 4803 920