Stage: Product Design

Indes heeft doorlopend plaats voor talentvolle stagiairs die in de praktijk mee willen werken.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-1-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Stagiair Engineering werk je samen met onze engineers in het uitvoeren van concrete ontwikkelingsprojecten.

Werkzaamheden variëren van het uitwerken van constructieve details en het maken van modellen en tekeningen in 3D-CAD (Creo), het bouwen van prototypes en het uitvoeren van technische testen.Functievereisten

enthousiaste en creatieve student IO of IPO met affiniteit voor de producten die Indes ontwikkelt.

Bedrijfsprofiel Indes

Indes creëert relevante en toonaangevende producten die de omvangrijke uitdagingen binnen de zorg en mobiliteit helpen oplossen. We bedenken, ontwikkelen en produceren productinnovaties met een focus op HealthCare en E-mobility. Onze producten richten zich op de toekomstige gebruikers en hun uitdagingen, en bieden oplossingen die maatschappelijk het verschil maken! Voorbeelden van projecten zijn: gebruiksvriendelijke medische apparatuur, slimme hulpmiddelen voor de zorg en esense power assist oplossingen die gezond werken mogelijk maken. Met meerdere van haar producten heeft  heeft Indes een hoge positie in de NL MKB Innovatie top 100 verworven.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Indes. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Colosseum 20
7521 PT Enschede
053 - 4803 920