Octrooigemachtigde met ervaring

Wij willen graag dat je bij Inaday komt werken. Inaday is een kantoor met enthousiaste medewerkers en een groeiende klantenkring uit het midden- en kleinbedrijf. Onze transparante aanpak, waarbij we van tevoren exact aangeven wat de klant van ons kan verwachten, spreekt velen aan. Daardoor hebben we niet alleen klanten uit onze regio, maar ook klanten uit het westen en zuiden van Nederland en daarbuiten. Zelfs klanten uit Italië, Frankrijk, Duitsland, Filipijnen en Dubai weten Inaday te vinden.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
24-2-2017
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functievereisten

We zoeken octrooigemachtigden met ervaring en met een technische achtergrond, passend bij de gebruikelijke opdrachten, die we van onze klanten uit het midden- en kleinbedrijf krijgen. Mocht je echter een (bio)chemische achtergrond hebben en kun je een paar mooie klanten meenemen, dan willen we je ook zeker uitnodigen om te solliciteren. Verder verwachten we van je dat je een ondernemende mentaliteit hebt, dat je niet bang bent om een risico te nemen, dat je met nieuwe ideeën komt en dat je ook graag met deze nieuwe ideeën aan de slag gaat.

En dan vraag je je af: moet ik naar Enschede of Heerenveen verhuizen?

Al zouden we je graag dagelijks in Enschede, Tilburg of Heerenveen zien, we begrijpen ook dat dit niet altijd mogelijk is. Verhuizen is niet eenvoudig met de huidige ontwikkelingen in de woningmarkt. Misschien heeft je partner een goede baan en zitten je kinderen op een leuke school, waar ze veel vriendjes hebben. Daarom willen we je graag de mogelijkheid bieden om in de buurt van je huidige woonplaats een nieuwe Inaday vestiging op te zetten.

Aanbod

Naast een nieuwe impuls, nieuwe collega's, vrijheid en de mogelijkheid om naar eigen inzicht een vestiging op te zetten, willen we je ook graag je huidige salaris en je huidige secundaire arbeidsvoorwaarden bieden. Daarnaast kun je binnen enkele jaren aandeelhouder worden van Inaday en kun je dit aandeel vervolgens maximaal uitbreiden.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Inaday. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden, wil je ons daarmee helpen en ons berichten als een link niet meer werkt? 


Wil je op de hoogte blijven van andere mooie vacatures in Twente? Schrijf je dan hier in!

Meer informatie

Hengelosestraat 141
7521 AA ENSCHEDE