Cateringbeheerder

Vind jij het leuk om als cateringbeheerder bij Demcon in Enschede eten te bereiden en dit te presenteren? Lees dan hier snel verder! En solliciteer op de vacature van In het Veld Groep.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-5-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

e komt op de locatie Enschede en je werkt met verschillende collega's. Samen met je collega's zorg je voor de lekkerste lunch en avondeten. Met zorg bereid verrassende broodjes, soepen, salades en verse smoothies. Ook plaats je bestelling, stel je een menu samen en verzorg je themadagen/weken. Verder hou je contact met de opdrachtgever, verzorg je de koffiemachines en werk je volgens de HACCP richtlijnen.

Bedrijfsprofiel In het Veld groep

Wij zijn in het Veld Groep, een regionaal familiebedrijf met een hoge betrokkenheid. Wij zijn specialist in het leveren van facilitair maatwerk op het gebied van schoonmaak, bedrijfscatering en housekeeping. In het Veld groep staat dicht bij haar opdrachtgevers en investeert in langdurige relaties met als uitgangspunt een duurzame klant- en medewerkerstevredenheid.


Wij zoeken voor onze klant een enthousiaste en representatieve cateringmedewerker. De werktijden bedragen maandag t/m vrijdag 18-24 uur in de week. Het is daarbij belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent. Werktijden zijn van 8.30 tot 15.00 uur.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van In het Veld. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Marssteden 68
7547 TD ENSCHEDE
053 - 428 30 25