Assistent hoofd housekeeping

Voor een hotel in Enschede is In het Veld op zoek naar een assistent hoofd Housekeeping voor 20 uur per week.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-5-2022
Aantal uur
20
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als Assistent Hoofd Housekeeping ben je flexibel inzetbaar en ben je ervan bewust dat het hotel 7 dagen in de week en het hele jaar door open is, wat betekend dat ook in de weekenden en op feestdagen gewerkt zal worden.


Als Assistent Hoofd Housekeeping ben je ondersteunend aan de Hoofd Housekeeping en vervang je deze bij vrije dagen, ziekte en vakanties. Bij afwezigheid van de Hoofd Huishouding ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de algemene schoonmaakwerkzaamheden in het hotel. Je bewaakt de voortgang en kwaliteit van werkzaamheden en geeft leiding aan enkele meewerkende voorwerkers en aan de schoonmaakmedewerker op de kamers en in de algemene dienst. Je bent verantwoordelijk voor het plannen van de roosters en flexibel in het inplannen van extra werkzaamheden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het oplossen van eventuele verstoringen of problemen, het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgever en leg je verantwoordelijkheid af bij de Rayonmanager. Bij aanwezigheid van de hoofd Housekeeping zal je als Assistent vooral werkzaamheden als meewerkend voorvrouw/-man gaan uitvoeren

Functievereisten

  • Proactieve houding en flexibele instelling;
  • Beschikken over goede communicatieve vaardigheden;
  • Beschikken over verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Initiatiefrijk en beschikt over doorzettingsvermogen.

Aanbod

  • Een uitdaging binnen een enthousiast team in een prachtige werkomgeving;
  • Arbeidsovereenkomst conform CAO voor schoonmaak- en glazenwassersbedrijf;
  • Aantrekkelijk salaris;
  • Een fantastisch hotel dat je met trots op je CV kan zetten!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van In het Veld. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Marssteden 68
7547 TD ENSCHEDE
053 - 428 30 25