Medewerker P&O

In het Veld Groep is op zoek naar een Medewerker P&O.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
11-5-2022
Aantal uur
28
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

‘Dat jij alles op alles zet om iedere vacature in te vullen vinden wij bewonderingswaardig.


Samen met jouw creativiteit en werving strategieën kunnen wij de klanten pas écht blij maken.’


Voor onze afdeling P&O zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega. Het betreft een functie voor 28 uur per week. Ben jij in staat om zelfstandig projecten te leiden, successen (groots) te vieren met je collega’s én een glimlach te toveren op het gezicht van onze medewerkers. Zo ziet je baan als P&O medewerker eruit.


Je bent verantwoordelijk voor de personeelsadministratie, je hebt een neusje voor talent en voegt de daden bij het woord. Je verzamelt en controleert gegevens ten aanzien van de in-, door en uitstroom van personeel en verwerkt deze in de administratieve systemen. Je verricht ondersteunende werkzaamheden op het gebied van verzuim, zoals het plannen/beheren van de agenda. Daarnaast heb je een actieve rol in de ondersteuning op de afdeling recruitment. Tevens ben je vraagbaak voor managers en medewerkers over de toepassing van cao groothandel horecaproducten en overige wettelijke en interne regelingen.


Dat de verantwoordelijkheid voor het invullen van vacatures en het aannemen van medewerkers in jouw handen ligt, schrikt jou niet af. Sterker nog: dát is waarom jij iedere dag je bed uit komt.

Functievereisten

Jij bent, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor de werving en selectie van het bedrijf. Een rol waarin je de belangrijke taak hebt om nieuw talent te werven die past bij de hoogwaardige kwaliteit van onze diensten. In deze tijd van arbeidskrapte vergt het soms een creatief brein, een flinke dosis enthousiasme en doorzettingsvermogen om de juiste mensen op de juiste plek te plaatsen. Belangrijk is dat je een enthousiaste houding hebt, pro-actief te werk gaat en er energie van krijgt om je doelstellingen binnen no-time te behalen. Kan jij jezelf matchen aan onderstaande punten, laat deze uitdaging dan niet schieten en solliciteer vandaag nog!


 • Samen met een collega ben je verantwoordelijk voor het invoeren en/ of controleren van de gegevens van nieuwe medewerkers. Accuratesse is hierbij van groot belang;
 • Je stelt arbeidsovereenkomsten op en verwerkt mutaties in aanverwante documenten. Ook opzeggingen versturen, mailingen verzenden zijn taken waar jij jouw hand niet voor omdraait;
 • Je bent enthousiast en spontaan. Je gaat geen telefoongesprek uit de weg en denkt continu na over oplossingen. Je bent daadkrachtig, resultaatgericht, servicegericht, flexibel en oplossingsgericht. Daarnaast kun je goed werken onder druk, ben je verbaal sterk en je vindt het leuk om mensen te bellen en te enthousiasmeren. Het lukt jou iedere dag weer om de puzzel compleet te maken en het overzicht te bewaren;
 • MBO+ werk- en denkniveau;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Ervaring in de uitzendbranche en/of soortgelijke functie is een pré.

Aanbod

 • Dynamische werkplek met veel ruimte voor eigen inbreng;
 • Salaris passend bij deze functie/ marktconform, uiteraard ligt dit ook aan je opleiding en ervaring;
 • Een dienstverband van 28 uur per week;
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals o.a. een mobiele telefoon, laptop en pensioenregeling;
 • Reiskosten vergoeding, mits van toepassing;
 • Dagelijkse, gratis, verzorgde lunch;
 • Leuke uitjes en personeelsfeesten.
 • Aanvullende vergoedingen:
 • Vakantiegeld

Bedrijfsprofiel In het Veld groep

In het Veld groep heeft zich gespecialiseerd in het leveren van multiservice diensten met als motto “zichtbaar beter”. We zijn een warm bedrijf waarin we willen dat ieder individu kan toewerken naar zijn volle potentieel. Elke dag maken we nieuwe stappen in de professionalisering om de beste te blijven. Dit gaat gepaard met de uitdagingen die daarbij horen. De in het Veld groep levert alle facilitaire zaken zoals onder andere schoonmaak, bedrijfscatering, housekeeping en overige facilitaire diensten en producten. ‘Medewerkerstevredenheid leidt tot klanttevredenheid’ luidt ons credo. Door zichtbaar beter op te treden bieden wij een onderscheidend vermogen bij opdrachtgevers. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel, service verdient een gezicht !

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van In het Veld Groep. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Marssteden 68
7547 TD ENSCHEDE
053 - 428 30 25