Technisch Inkoper

IMS is op zoek naar een Technisch Inkoper. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-8-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Technisch Inkoper bij IMS ben je verantwoordelijk voor het inkopen van alle onderdelen en diensten voor machinebouwprojecten. Dit geldt voor zowel de koop- als de maakdelen van de machines.


Bij het inkopen ga je op zoek naar de meest geschikte leverancier voor de onderdelen. Hierbij is het beoordelen van de kwaliteit van de producten een belangrijk onderdeel. Ook let je op de prijs, levertijd en overige inkoopcondities. Daarnaast houd je je bezig met het optimaliseren van de inkoopprocessen op de afdeling, zoals bijvoorbeeld het opstellen van KPI’s, het aanpassen van het ERP-systeem en de automatisering van processen. Verder zorg je voor het opstellen van maandrapportages op basis van de gestelde KPI's. Op termijn is het mogelijk om in deze functie door te stromen naar de functie van Manager van de afdeling Procurement.


Je komt te werken op de afdeling Procurement die bestaat uit twee Technisch Inkopers en een Logistiek Medewerker.

Functievereisten

  • Hbo werk- en denkniveau
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift
  • Resultaatgericht en zelfstandig

Aanbod

  • €3.000 - €5.000 bruto p/m (afhankelijk van kennis en ervaring)
  • 40-urige werkweek
  • 27 vakantiedagen + 13 atv-dagen
  • Persoonlijk opleidingsbudget

Bedrijfsprofiel IMS

IMS (Integrated Mechanization Solutions) ontwikkelt en levert zeer nauwkeurige productiesystemen. IMS doet dit al twintig jaar, met Almelo als vestigingsplaats. IMS is gespecialiseerd in het bouwen van (geautomatiseerde) assemblagelijnen en de procesautomatisering voor kleine, complexe producten en assemblages. IMS streeft hierbij altijd naar nauwkeurigheid en hoge volumes in de assemblagemachines.


De klanten die IMS ondersteunt zijn voornamelijk OEM's en TIER 1-toeleveranciers op het gebied van automotive, fotonica, smart devices en de medische wereld.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van IMS. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Einsteinstraat 16
7601 PR ALMELO
0546 80 55 80