Sales Assistant

IMS Almelo is op zoek naar een Sales Assistant.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
28-11-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Sales Assistant bij IMS ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren en structureren van de procesflow en het CRM-systeem. Hierbij richt je je vooral op het opzetten van een structuur rondom de leadgeneratie- en informatiestroom. Je bewaakt de afhandeling van leads voor rapportagedoeleinden en verwerkt deze rapportages in de door jou ingerichte dashboards. Door de aangebrachte structuur kan de Salesafdeling optimaal werken.

Daarnaast ondersteun je je Salescollega’s door de telefoon aan te nemen en klanten te ontvangen wanneer ze het kantoor bezoeken. Ook help je het Marketingteam met het organiseren van beurzen, seminars, de leadgeneratie en intelligence. Het is dus van belang dat je vele organisatorische zaken op kunt zetten en kunt stroomlijnen.

Je bent onderdeel van de Salesafdeling, samen met meerdere Accountmanagers, een New Business Manager, Technical Sales Managers en Marketingcollega’s. Jullie worden aangestuurd door de Commercieel Directeur.

Functievereisten

  • Hbo werk- en denkniveau
  • Affiniteit met techniek
  • Communicatief sterk en goed kunnen samenwerken
  • Administratieve en coördinerende vaardigheden
  • Goede beheersing Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift; beheersing van andere talen is een pre

Aanbod

  • €3.000 - €3.500 bruto p/m (afhankelijk van kennis en ervaring)
  • Bonusregeling
  • 40-urige werkweek
  • 27 vakantiedagen + 7 atv-dagen
  • Persoonlijk opleidingsbudget

Bedrijfsprofiel IMS

IMS (Integrated Mechanization Solutions) ontwikkelt en levert zeer nauwkeurige productiesystemen. IMS doet dit al twintig jaar, met Almelo als vestigingsplaats. IMS is gespecialiseerd in het bouwen van (geautomatiseerde) assemblagelijnen en de procesautomatisering voor kleine, complexe producten en assemblages. IMS streeft hierbij altijd naar nauwkeurigheid en hoge volumes in de assemblagemachines.


De klanten die IMS ondersteunt zijn voornamelijk OEM's en TIER 1-toeleveranciers op het gebied van automotive, fotonica, smart devices en de medische wereld.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van IMS. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Einsteinstraat 16
7601 PR ALMELO
0546 80 55 80