Personal Assistant

Ikwileerlijkezuivel.nl is op zoek naar een Personal Assistant.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-6-2022
Aantal uur
34
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Ben jij organisatorisch sterk en ga je proactief te werk? Dan is deze veelzijdige functie van Personal Assistant echt iets voor jou!


Als P.A. ga je de CEO, Rik Hoogenberg, ondersteunen bij alle voorkomende P.A.-zaken. Je gaat gestructureerd en efficiënt zijn agenda’s beheren en je behandelt de mail proactief. Daarnaast ga je je ook bezighouden met andere secretariële werkzaamheden zoals het plannen van afspraken, correspondentie en diverse officemanagement taken. In eerste instantie horen ook administratieve werkzaamheden bij je takenpakket. Je bent werkzaam voor twee bedrijven en handelt ook privézaken af. Je komt te werken voor een bevlogen, enthousiaste ondernemer in hart en nieren. Altijd vrolijk en soms een tikkeltje ongeduldig. Met zijn continue drive en ondernemersgeest staat hij nooit stil.

Functievereisten

Als P.A. houd je van ontzorgen en organiseren en je hebt een hands-on mentaliteit. Je kunt je prima redden in stressvolle situaties en je kunt zowel goed in teamverband als zelfstandig werken. Je houdt overzicht, bent flexibel en enthousiast en je kunt anticiperen en meedenken in de wensen van de CEO. Verder beschik je over:


  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3-5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Goede communicatieve vaardigheden.

Aanbod

Een uitdagende functie van 32 -36 uur. Het betreft een functie voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Verder krijg je:


  • Een marktconform salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
  • 28 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen.

Bedrijfsprofiel

Ikwileerlijkezuivel.nl: het begin van het einde van de vastgelopen zuivelketen. Ikwileerlijkezuivel.nl wil dat boeren een eerlijke prijs krijgen voor hun zuivel. Dit wordt gerealiseerd door regionaal te produceren en de keten en het productieproces in te korten. Daarnaast wordt er ingezet op integrale verduurzaming van de natuur. In het bijzonder van Natura 2000-gebieden, om deze te behouden voor de toekomst. Zie voor meer info: www.ikwileerlijkezuivel.nl.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ikwileerlijkezuivel.nl. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!