Software Engineer

Word jij de nieuwe Software Engineer van IACT? Bekijk dan hier de vacature!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
23-5-2016
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Binnen onze projecten ben je verantwoordelijk voor de software ontwikkeling vanaf het vertalen van klantwensen tot en met de inbedrijfstelling. Tijdens offerte trajecten ben je betrokken bij de calculatie. Binnen de functie houd je je bezig met het analyseren, ontwerpen, implementeren en inbedrijfstellen (testen) van zeer uiteenlopende programma's, drivers en bijbehorende documentatie. Je werkt nauw samen met onze klanten en collega's om resultaatgerichte oplossingen uit te voeren. Je rapporteert rechtstreeks aan de eigenaren van IACT. Je bent bereid je verder te verdiepen in de ontwikkelingen die continu gaande zijn in de industriële automatisering. Af en toe naar het buitenland gaan voor een inbedrijfstelling vind je geen probleem. Hierbij is het streven dat je maximaal 3 weken achtereen van huis bent.

Functievereisten

Een starter in het vak met een diploma op HBO niveau, eventueel aangevuld met relevante cursussen en/of trainingen.


Affiniteit met:


  • Platformen als PLC, HMI, SCADA, DCS en MES.
  • Merken als Siemens, GE, Rockwell, WOnderware etc.
  • Het beheren en controleren van diverse procesbesturingen in verschillende disciplines zoals koeling, transport, energy management, autoclaafbesturing etc.
  • Hogere programmeertalen/methodes zoals .NET, C#, VB, SQL is een pré.

Aanbod

Wij bieden:


Een veelzijdige en verantwoordelijke functie met een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden. Er zijn volop mogelijkheden om jezelf breed te ontwikkelen in een prettige en informele werkomgeving.

Bedrijfsprofiel IACT B.V.

IACT werkt met zeer veel verschillende opdrachtgevers. Hierdoor hebben we brede kennis en ervaring opgedaan. Terugkijkend naar onze projecten zien we dat we op een 6-tal gebieden specialistische kennis hebben vergaard. Daarnaast zien we bij alle projecten de schoonheid van een oplossing in een probleem.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button komt u terecht op de site van IACT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kunt u niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden, wilt u ons daarmee helpen en ons berichten als een link niet meer werkt?



Wilt u op de hoogte blijven van andere mooie vacatures in Twente? Schrijft u zich dan hier in!

Meer informatie

Textielstraat 2
7483 PB HAAKSBERGEN
053-5737288