Medewerker vleeswaren en kaas

Huuskes is op zoek naar een Medewerker vleeswaren en kaas.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-4-2024
Aantal uur
38
Vervaldatum
23-5-2024
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Wat houdt de functie in?


Als medewerker vleeswaren en kaas kun je aan de slag op de afdeling vleeswaren en kaas. De taken die bij jouw functie behoren zijn onder andere:


  • Snijden en verpakken van ons uitgebreide assortiment vleeswaren en kaas;
  • De machine op juiste wijze instellen afhankelijk van het product waarmee gewerkt wordt.
  • De werkzaamheden worden van maandag tot en met vrijdag uitgevoerd tussen 08:00-17:00 uur.

Functievereisten

Wat verwachten wij van jou?


Je werkt nauwkeurig en hygiënisch volgens de hiervoor opgestelde richtlijnen. Je bent in staat om zelfstandig te werken, maar functioneert ook goed in groepsverband. Bij voorkeur heb je ervaring met het werken in een productie omgeving.

Aanbod

Wist je dat?


  • Er bij Huuskes in heel Nederland ruim 1.000 collega’s elke dag met veel plezier werken;
  • De sfeer ondanks het harde werken altijd goed en ongedwongen is;
  • Je recht hebt op extra salaris bij overwerken of werken in de avond/nacht of op zondag;
  • Er aandacht wordt besteed aan je persoonlijke ontwikkeling.

Bedrijfsprofiel Huuskes

Waar ga je werken?


Huuskes is al sinds 1956 producent en totaalleverancier in eten en drinken voor de zorg en bedrijfscatering. Met ruim 1.000 medewerkers verspreid over 6 vestigingen in Nederland leveren wij dagelijks maaltijden en boodschappen aan verzorgingshuizen, verpleeghuizen, ziekenhuizen en bedrijfsrestaurants verspreid over heel Nederland. Een deel van ons assortiment maken en koken wij zelf, denk hierbij aan maaltijden, vers vlees, AGF, vleeswaren en kaas. Huuskes ondersteunt haar klanten met eigen online bestelportalen, optimale logistiek en persoonlijke ondersteuning in de organisatie van eten en drinken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Huuskes. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Gronausestraat 425
7533 BM ENSCHEDE
088 – 38 36 000