Chauffeur CE

Ben jij op zoek naar een leuke baan met veel zelfstandigheid en klantcontact? Beschik jij over een geldig rijbewijs CE, chauffeurspas en code 95? Voor het transport tussen de vestigingen zijn wij opzoek naar een chauffeur met CE rijbewijs. Ben jij de nieuwe collega bij Huuskes?

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
9-1-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als chauffeur CE bij Huuskes zorg jij ervoor dat onze vestigingen worden beleverd volgens de aangegeven planning. Wij beschikken over moderne vrachtwagens die toegerust zijn op het leveren van levensmiddelen, door de aanwezigheid van een koel- en diepvriescompartiment. Jij zorgt ervoor dat onze producten tijdig en in goede conditie worden afgeleverd op de verschillende vestigingen. Daarnaast hoort het laden en lossen van de vrachtwagen ook bij je takenpakket.


Onze chauffeurs werken doorgaans in de middag en avond. Je werkt gemiddeld tussen de 40 en 50 uur per week, afhankelijk van de planning en hoeveelheid producten die geleverd moeten worden. De werkweek loopt van maandag t/m zaterdag.

Functievereisten

Je beschikt over een geldig rijbewijs CE, chauffeurspas en code 95. Omdat je het visitekaartje van ons bedrijf bent, ben je representatief, flexibel en klantgericht. Je weet goed om te gaan met onverwachte situaties en communiceert duidelijk met de logistiek planners in het geval van onvoorziene situaties.

Aanbod

Wij bieden een contract voor 40 uur. Het salaris is marktconform en afhankelijk van jouw werkervaring. Daarnaast bieden wij een chauffeursvergoeding, aantrekkelijke toeslagenregeling, 33 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en een vaste eindejaarsuitkering. Wij kunnen van jou vragen dat je de procedure doorloopt voor het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Bedrijfsprofiel Huuskes

Huuskes is al sinds 1956 producent en totaalleverancier in eten en drinken voor de zorg en bedrijfscatering. Met ruim 1.000 medewerkers verspreid over 6 vestigingen in Nederland leveren zij dagelijks maaltijden en boodschappen aan verzorgingshuizen, verpleeghuizen, ziekenhuizen en bedrijfsrestaurants verspreid over heel Nederland. Een deel van hun assortiment maken en koken zij zelf, denk hierbij aan maaltijden, vers vlees, AGF, vleeswaren en kaas. Huuskes ondersteunt haar klanten met eigen online bestelportalen, optimale logistiek en persoonlijke ondersteuning in de organisatie van eten en drinken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Huuskes. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Gronausestraat 425
7533 BM ENSCHEDE
088 – 38 36 000