Zaterdagbaan / bijbaan

Ben jij op zoek naar een leuke baan voor naast jouw studie? Kom dan werken bij Huuskes, één van de grootste werkgevers van Enschede.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
21-12-2021
Aantal uur
8
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Ga je aan de slag als magazijnmedewerker? Dan doe je letterlijk de boodschappen voor de klanten in één van de magazijnen. Met een geavanceerd orderpicksysteem zorg jij ervoor dat de bestelling compleet en op tijd richting de klant kan.

Ga je aan de slag productiemedewerker? Dan bestaan jouw werkzaamheden uit het bewerken en verpakken van groente, fruit, vlees of kant-en-klare maaltijden.

Functievereisten

Zij verwachten van jou dat minimaal acht uur per week beschikbaar bent. Bij voorkeur de zaterdag, aangevuld met dagen of dagdelen door de week. Op bepaalde afdelingen is het ook mogelijk om 's avonds te werken.

Aanbod

Zij bieden een oproepdienstverband in een leuk en enthousiast team. Het salaris voor oproepkrachten ligt hoger dan het minimumloon, waarbij je als oproepkracht elke maand ook direct jouw vakantiegeld en vakantiedagen uitbetaald krijgt. Voor de zaterdagen geldt een toeslag van 10 % per gewerkt uur, in de avonduren geldt een toeslag van 40%. Werk je in een gekoelde ruimte? Dan krijg je daar bovenop nog 38 cent per uur aan koudetoeslag!

Bedrijfsprofiel Huuskes

Huuskes is al sinds 1956 producent en totaalleverancier in eten en drinken voor de zorg en bedrijfscatering. Met ruim 1.000 medewerkers verspreid over 6 vestigingen in Nederland leveren zij dagelijks maaltijden en boodschappen aan verzorgingshuizen, verpleeghuizen, ziekenhuizen en bedrijfsrestaurants verspreid over heel Nederland. Een deel van het assortiment maken en koken zij zelf, denk hierbij aan maaltijden, vers vlees, AGF, vleeswaren en kaas. Huuskes ondersteunt haar klanten met eigen online bestelportalen, optimale logistiek en persoonlijke ondersteuning in de organisatie van eten en drinken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Huuskes. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Gronausestraat 425
7533 BM ENSCHEDE
088 – 38 36 000