Operator - medewerker vleeswaren en kaas

Voor de vestiging in Enschede zijn ze op zoek naar een operator - medewerker vleeswaren en kaas.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-12-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Als operator - medewerker vleeswaren en kaas houd je je bezig met het snijden en verpakken van het uitgebreide assortiment vleeswaren en kaas. Je zorgt er voor dat de machine op de juiste wijze wordt ingesteld zodat een optimaal snij resultaat wordt bereikt. Je hebt oog voor hygiëne en voedselveiligheid.

De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag waarbij er in dagdienst gewerkt wordt.

Functievereisten

Je werkt nauwkeurig, kunt goed zelfstandig werken maar ook samenwerken in teamverband. Tot slot heb je ervaring in de voedingsmiddelenindustrie en bij voorkeur richting vleeswaren en kaassoorten.

Bedrijfsprofiel Huuskes

Huuskes is al sinds 1956 producent en totaalleverancier in eten en drinken voor de zorg en bedrijfscatering. Met ruim 1.000 medewerkers verspreid over 6 vestigingen in Nederland leveren zij dagelijks maaltijden en boodschappen aan verzorgingshuizen, verpleeghuizen, ziekenhuizen en bedrijfsrestaurants verspreid over heel Nederland. Een deel van hun assortiment maken en koken zij zelf, denk hierbij aan maaltijden, vers vlees, AGF, vleeswaren en kaas. Huuskes ondersteunt haar klanten met eigen online bestelportalen, optimale logistiek en persoonlijke ondersteuning in de organisatie van eten en drinken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Huuskes. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Gronausestraat 425
7533 BM ENSCHEDE
088 – 38 36 000