Trainee Mechanical Design Engineer

Wil jij onderdeel zijn van een team van innovators dat wereldwijd actief is? Bijdragen aan de energietransitie? Denk je ook groter dan groots? En beschik jij over wat nodig is om impact te maken? Dan is Huisman wellicht op zoek naar jou! Ontdek meer over de vacature Mechanical Design Engineer.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-1-2023
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Wat kan je verwachten van de functie Mechanical Design Engineer binnen Huisman? We bieden een uitdagende functie in een internationale organisatie, waar innovatie, kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit centraal staan. Het complete ontwerp en de productie worden inhouse gedaan en we leveren turn-key producten aan onze klanten. We kunnen overal ter wereld leveren. Naast onze inspirerende werksfeer bieden we een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, afgestemd op jouw achtergrond en ervaring. Persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden zijn ook onderdeel van de deal. Dat betekent dat je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen tot een allround Senior Engineer met kennis van verschillende disciplines of dat je je gaat richten op Design, Structural Engineering of Routing. We benoemen graag ook nog even de andere voordelen van werken bij Huisman, zoals de mogelijkheid om bij te dragen aan baanbrekende innovaties, een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket en regelmatige borrels in onze eigen bar.


Als Mechanical Design Engineer werk je regelmatig in een multidisciplinair projectteam waar jij verantwoordelijk bent voor de mechanische aspecten van het ontwerp.


Dit betekent dat je verantwoordelijk bent voor:

  • Modelleren en berekenen van mechanische ontwerpen voor zware (offshore-)installaties;
  • Tekenen van Systeem-, Basis- en gedetailleerde ontwerpen;
  • Bepalen van inkoopspecificaties met een nadruk op zaken met lange lead-tijden;
  • Ontwerpen met een focus op: materiaalgebruik, afmetingen/gewicht, aanpassingsvermogen en onderhoudstoegang;
  • Uitvoeren van gedetailleerde berekeningen om het ontwerp te optimaliseren.

Bedrijfsprofiel Huisman Equipment

Wij zijn Huisman. Wij ontwikkelen ‘step changing’ technische oplossingen en vertalen deze naar het ontwerpen en bouwen van de grootste construction equipment. Al decennia werken we over de hele wereld voor de sectoren offshore wind, geothermie, olie & gas, recreatie en civiele werken.Met onze gepassioneerde medewerkers en wereldwijde productie-, service- en salesfaciliteiten zijn wij, in deze periode van transitie, ‘equipped for impact’.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Huisman. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Capitool 10
7521 PL Enschede
010 245 22 22