Waarnemend Huisarts

Huisartsenpraktijk UT Campus is op zoek naar een Waarnemend Huisarts. 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
24-12-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Als Huisarts verzorg je consulten en verricht je eerste medische zorg binnen de patiënten-gemeenschap. Jouw rol kan veeleisend zijn, maar is desondanks belonend en goed gewaardeerd en het geeft je meer kansen om flexibel of parttime te werken dan andere medische specialisaties. Als Huisarts heb je kennis van een brede range van ziekten en diagnoses en behandel je patiënten van alle leeftijden, geslachten en culturele achtergronden.

Functievereisten

Gewenste competenties (beknopt)

 • Vermogen om onder tijdsdruk te acteren
 • Goede praktische vaardigheden
 • Goede communicatieve vaardigheden, mededogen en goede manieren
 • Oplossingsgericht en besluitvaardigheid
 • Een drive om jezelf te blijven ontwikkelen
 • Detailgericht en administratief sterk
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse- en Engels taal
 • Gericht op samenwerking, ook Universiteit-breed
 • Het leuk vinden om studenten te begeleiden naar de titel Huisarts

Aanbod

Wat biedt Huisartsenpraktijk Campus UT

 • Wij bieden een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket. Indien gewenst kunnen wij jou ondersteunen bij het vinden van een goed onderkomen in regio Twente en alles waar daarbij komt kijken.
 • Er zijn actuele mogelijkheden om in loondienst te komen, maar ook valt er te praten over parttime dienstverband en/of waarneming (ZZP-ers).
 • Mocht je nog bezig zijn om jezelf te specialiseren als Huisarts, kunnen wij jou ook ondersteunen hierin.

Bedrijfsprofiel HuisartsenPraktijk UT Campus

Met huisartsenpraktijk vestigingen in Enschede op de Campus van de UT en de Saxion Hogeschool zijn wij, Campus UT Huisartsenpraktijk, er speciaal voor alle studenten en medewerkers van de Universiteit Twente en de Saxion Hogeschool Enschede. Maar ook andere patiënten zijn natuurlijk van harte welkom. Wij richten ons op zowel fysieke alsook mentale medische zorg. De patiënten-portfolio is te kenmerken als meestal jong, multicultureel en hoogopgeleid.

Binnen de huisartsenpraktijk werk je dagelijks met twee collega huisartsen, twee physician assistants, vier dokters-assistenten, twee psychologen en een praktijkmanager.


Onze huisartsenpraktijk is gevestigd in een ultramodern gezondheidscentrum, onder 1 dak met andere ondersteunende- en specialistische diensten, zoals chirurgie, radiologie, gynaecologie, fysiotherapie, diëtiek, seksuologie, reizigersvaccinatie, lab-afname, basis ggz en -sgz, tandheelkunde, mondhygiëne, bedrijfsarts en verslavingszorg.


De praktijk is gelegen in een unieke bosrijke omgeving en nabij de praktijk is er een kinderopvangfaciliteit. In de pauzes wordt er vaak samen gewandeld en is er een prettige informele samenkomst tijdens een goed verzorgde gezamenlijke lunch.


Persoonlijk contact tussen huisarts en patiënt is erg belangrijk. Tijdens consulten nemen de actieve professionals daarom alle tijd voor haar patiënten, ook online/virtueel. We bieden in onze praktijk laagdrempelige toegankelijke zorg aan en zien in onze rol ook om de patiënten als klanten te benaderen door onze praktijk verder te ontwikkelen. Wij zijn continu bezig met het door-ontwikkelen van onze eerste- en anderhalvelijnszorg en vooruitstrevend wat betreft online applicaties. Wij werken met Tetrahis.


De rol als huisarts is flexibel in te vullen, doorgaans tussen 08.00 en 17.00 uur, in dagdelen (halve dagen). Alle praktijkzaken zijn meestal om 17.00uur afgerond ook de visites. Het heeft de voorkeur om opgeteld wekelijks minimaal twee dagen te werken. Kortom, goed te combineren met andere verantwoordelijkheden! Onze praktijk is zeer geschikt voor startende huisartsen die zich willen oriënteren binnen het huisartsen vak middels een eerste werkplek maar ook voor ervaren huisartsen die nog enkele jaren willen werken in een niet veeleisende werkomgeving.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Huisartsenpraktijk UT Campus. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Campuslaan 99
7522 NE ENSCHEDE
053-2030204