Lasser

HTZ zoekt een Lasser.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-5-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Vanuit onze engineering ontvang je de werktekening en voert dit perfect uit. De onderlinge (tussentijdse) controle van elkaars laswerkzaamheden behoren daar ook toe, zodat een product conform de kwalificaties wordt afgeleverd. De werkzaamheden van alle lassers bestaan uit het samenstellen en (af)lassen van diverse hijsconstructies, (tussentijds) controleren van de gedane laswerkzaamheden  en het controleren van binnenkomende en uitgaande materialen.

Functievereisten

Jij krijgt er energie van als er veel te doen is. Je bent een ster in lassen (mig, mag niveau 3/4) en hebt minimaal 2 jaar ervaring in constructie lassen. Nauwkeurig en netjes werken zijn voor jou vanzelfsprekend en zo ook klantvriendelijkheid en collegialiteit.

Aanbod

Een  team in een ambitieus bedrijf, een marktconform salaris, goede arbeidsvoorwaarden conform CAO Klein Metaal en een (vast) dienstverband. Daarnaast investeren wij graag in onze medewerkers middels o.a. cursussen en trainingen.

Bedrijfsprofiel HTZ Hijs en Heftechniek

HTZ Hijs en Heftechniek is producent van een standaard range lifting equipment, zoals spreaders, werkbakken en klemmen.  Tevens maakt het in opdracht custom made lifting equipment en verricht het keuringswerkzaamheden. HTZ is gevestigd in Rijssen en het team bestaat uit een vestigingsdirecteur, bedrijfsleider, 3 keurmeesters, 3 lassers en een tekenaar met wie je intensief zult samenwerken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van HTZ. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie