(Junior) Keurmeester

Ben jij een technisch talent en ben je op zoek naar een uitdagende functie binnen een ambitieus bedrijf? HTZ zoekt een Junior Keurmeester.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-5-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

In deze uitdagende functie bezoek je klanten om keuringen, inspectie's en onderhoud te doen. Deze werkzaamheden verricht je tevens in onze werkplaats. Daarnaast werk je samen met de productie om materialen te verzamelen en het product samen te stellen.

Functievereisten

Je werkt graag samen, je wil jouw vakkennis verbreden, je bent communicatief vaardig, beheerst de Nederlandse taal en bent klantgericht. Je hebt een afgeronde MBO opleiding en het EKH certificaat op zak. Geen EKH certificaat ? Dan bieden we de mogelijkheid om intern opgeleid te worden als keurmeester. Daarnaast ben je in het bezit van een rijbewijs B. In bezit van een groot rijbewijs (code 95) is een pre. Nieuwe medewerkers dienen bereid te zijn een verklaring omtrent gedrag (VOG) te verstrekken.

Aanbod

Wij bieden jou een enthousiast team in een ambitieus bedrijf, een marktconform salaris, goede arbeidsvoorwaarden conform CAO Klein Metaal en een (vast) dienstverband.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van HTZ. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie