Nachtchauffeur C(E)

Werk je graag zelfstandig en heb jij liever de sterren als gezelschap terwijl je de weg op gaat? Dan heeft HST Groep de perfecte kans voor jou! Zij zijn op zoek naar 2 ervaren nachtchauffeurs die dedicated transport willen rijden voor een klant in de automotive branche. Ready to roll?

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-6-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Jouw werkdag start ’s avonds om 22:00 uur op de loods met het lossen en laden van de vrachtwagens. Rond 23:00 uur vertrek je met een bakwagen richting het noorden van Nederland en rijd je langs 9 dealeradressen waar je moet lossen en eventueel retourgoederen weer meeneemt. Het laden en lossen gaat via de laadklep met een pompwagen. Rond 7:00 uur ben je weer terug in Enschede. Tijd om je dag af te sluiten en je bed in te duiken. Klinkt goed, toch?


Ben jij in het bezit van een CE-rijbewijs en wil je graag extra uren maken? Jouw werkdag kan ook om 18.30 uur starten. Met de trekker-oplegger vertrek je richting Greven om de lading voor de nachtrit op te halen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Reageer snel!

Functievereisten

 • Een ervaren en zelfstandige chauffeur.
 • Nette omgang met waardevolle goederen en “jouw” wagen.
 • Fulltime beschikbaar, maandag t/m vrijdag.
 • Rijbewijs C(E) met Code 95.
 • Mooi meegenomen: je hebt al een geldig ADR-certificaat. Deze nog niet op zak? Dan zorgen wij dat je na jouw aanstelling een cursus hiervoor krijgt. 

Aanbod

 • Een salaris van minimaal € 2.622,76 – maximaal € 3.191,00 bruto per maand, volgens loonschaal D van de cao Beroepsgoederenvervoer. Plus toeslagen (bijv. nacht- en/of weekend) maakt dat jij met een aantrekkelijk salaris naar huis gaat.
 • Uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden. Zoals vanzelfsprekend vakantiegeld, een reiskostenvergoeding, regeling bij Pensioenfonds Vervoer, Lease a Bike-plan én korting op een fitnessabonnement via Bedrijfsfitness Nederland.
 • Altijd op tijd je loon en overuren betaald. Ja, wij vinden het ook raar om dit te moeten noemen in een vacaturetekst. Want helaas is die betaling niet overal de standaard in de logistieke wereld. Bij ons wel.
 • Cursussen voor Code 95- en ADR-certificaten, door ons vergoed.
 • Telefoon van de zaak.
 • 27,5 vakantiedagen.


Verder betekent werken bij HST Groep

 • Een fijne werksfeer. No-nonsense, hard werken, maar altijd samen om ervoor te zorgen dat onze klanten de beste logistieke oplossing krijgen. Bij ons gaan humor, plezier en hard werken prima samen.
 • Jaarlijks een afdelingsuitje, verjaardagscadeau en bedrijfsfeesten. Denk aan een avondje bios, een barbecue in de zomer, een jaarlijkse verjaardagsattentie én het legendarische HST-kerstevenement.
 • Zekerheid. HST Groep bestaat sinds 1978 en is een solide, toonaangevend bedrijf.
 • Persoonlijk. HST Groep is groot en groeit door. Maar in de kern blijven we een familiebedrijf, met een platte organisatiestructuur en korte lijnen.
 • Groei. Ons totaalaanbod aan logistieke diensten en de grootte van ons bedrijf zorgen dat jij volop groeikansen krijgt.

Bedrijfsprofiel HST Groep

Misschien jouw nieuwe werkgever. Wij zijn HST Groep, een allround logistiek dienstverlener in Enschede met alle disciplines in huis voor transport en logistiek. Ons dienstenaanbod omvat (inter)nationaal wegtransport, zeevracht, luchtvracht en warehousing. Hiermee maken we one-stop shopping mogelijk: een totale logistieke oplossing voor onze klanten.


Je team

In totaal werken bij HST Groep ruim 500 mensen! In de nacht werken zo’n 12 collega chauffeurs. Ze weten elkaar in de nacht vaak telefonisch te vinden voor werkinhoudelijke afstemming of een gezellig praatje. Je hebt een vaste planner waarmee je de belangrijkste zaken bespreekt.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van HST Groep. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Transportcentrum 2
7547 RW Enschede
053 - 4800 048