CNC programmeur

Zijn termen als uitsparingen en opspannen jou niet onbekend? Kun jij ervoor zorgen dat de CNC machines foutloos en nauwkeurig werken? Kernwoorden als: zelfstandig, technisch inzicht, flexibel en pro actief passen bij jou! HSPRO is op zoek naar een CNC Programmeur.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-9-2022
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als CNC Programmeur ben jij verantwoordelijk voor het programmeren van verschillende verspaningsmachines zoals freesmachines (frees/zaagmachines en freesrobot). Hiervoor werk jij nauw samenwerken met de CNC Operator(s).

Je bestudeert werktekeningen en vertaalt deze naar CNCbewerkingsprogramma’s. Je leest en past CNC programma's aan en draagt zorg voor een nette afwerking. Ook doe jij regelmatig steekproefcontroles. Hiernaast bepaal jij als CNC Programmeur de meest optimale bewerkingsmethode voor de diverse panelen en werk jij zelfstandig aan grote, geavanceerde CNC gestuurde zaag, freesbanken en innoverende freesrobot

Functievereisten

  • Een afgeronde MBO opleiding richting Machinaal Verspanen
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring evenals ervaring met het opspannen van werkstukken
  • Ervaring met programmeerprogramma’s: Mastercam, Pegasus en Robotmaster is een pre

Aanbod

  • Een goed salaris + 8% vakantietoeslag
  • 30 vrije dagen + 5 extra (bonus)dagen en een ruime reiskostenvergoeding
  • Uitstekende pensioenregeling en een collectieve zorgverzekering
  • Persoonlijk ontwikkel- en opleidingsplan en de mogelijkheid tot deelname aan de HSPRO Academy
  • Doorgroeimogelijkheden door afwisselende en vooral uitdagende projecten die bij JOU passen!
  • Gratificatieregeling en diverse bonusregelingen

Bedrijfsprofiel HSPRO

HSPRO is gespecialiseerd in het realiseren van projecten binnen de industrie en machinebouw. Met circa 120 collega's kan HSPRO haar partners vanuit de vestigingen in Nederland en Duitsland een passende kennis- en/of capaciteitsoplossing bieden en is sinds 1998 een belangrijke speler binnen de industrie.


HSPRO Engineers hebben diepgaande interesse in het eigen vakgebied en zijn nooit uitgeleerd. Zij zijn voortdurend op zoek naar uitdaging en persoonlijke groei en blijven de ontwikkelingen graag een stap vóór. Door de tanden te zetten in complexe vraagstukken komen zij samen tot de beste oplossing. Hierbij staat teamwork en kennisdelen voorop, boven persoonlijk succes.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van HSPRO. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Jan Tinbergenstraat 272
7559ST HENGELO
074 - 7110 230