Manufacturing Engineer

Ben jij op zoek naar een functie waarbij je te maken krijgt met afwisselende taken en werkzaamheden en waardoor geen enkele dag hetzelfde is? Ben jij pas tevreden als de projectorganisatie staat als een huis? Heb jij de juiste focus op kwaliteit en efficiency? Kernwoorden als: klantgedreven, hands-on, dynamisch en proactief passen bij jou. HSPRO zoekt binnen het snelgroeiende team naar een Manufacturing Engineer.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-7-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Als Manufacturing Engineer ben je onderdeel van de afdeling projects. Hier wordt de volledige projectbegeleiding, van verkoop tot levering aan de klant, gedaan.


Als Manufacturing Engineer ben jij verantwoordelijk voor:

 • Vertalen van de CAD stuklijsten naar productieorders
 • Organiseren van de benodigde middelen en materialen en de uitbestedingen middels het nemen van de juiste make en buy beslissingen
 • Opstellen van manuals
 • Maken van kostprijscalculaties en analyses
 • Maakbaarheid afstemmen met de engineers en samen eventuele verbeteringen bespreken waarbij je zorgdraagt dat alle processtappen duidelijk zijn en deze daadwerkelijk uitgevoerd kunnen worden

Functievereisten

Van jou als Manufacturing Engineer verwachten wij:

 • MBO of HBO Werktuigbouwkunde
 • 3 jaar ervaring als werkvoorbereider in een technische omgeving
 • Ervaring met productietechniek, productielogistiek en/of supplychain
 • Communicatief vaardig op diverse niveaus
 • Ervaring in de machinebouw is een pré

Aanbod

Wij hebben jou als Manufacturing Engineer het volgende te bieden:

 • Een goed salaris + 8% vakantietoeslag
 • 30 vrije dagen + 5 extra (bonus)dagen en een ruime reiskostenvergoeding
 • Uitstekende pensioenregeling en een collectieve zorgverzekering
 • Persoonlijk ontwikkel- en opleidingsplan en de mogelijkheid tot deelname aan de HSPRO Academy
 • Doorgroeimogelijkheden door afwisselende en vooral uitdagende projecten die bij JOU passen!
 • Gratificatieregeling en diverse bonusregelingen


HSPRO is gespecialiseerd in het realiseren van projecten binnen de industrie en machinebouw. Met circa 120 collega's kan HSPRO haar partners vanuit de vestigingen in Nederland en Duitsland een passende kennis- en/of capaciteitsoplossing bieden en is sinds 1998 een belangrijke speler binnen de industrie.


HSPRO Engineers hebben diepgaande interesse in het eigen vakgebied en zijn nooit uitgeleerd. Zij zijn voortdurend op zoek naar uitdaging en persoonlijke groei en blijven de ontwikkelingen graag een stap vóór. Door de tanden te zetten in complexe vraagstukken komen zij samen tot de beste oplossing. Hierbij staat teamwork en kennisdelen voorop, boven persoonlijk succes.


Wil jij als aankomend Manufacturing Engineer ook worden uitgedaagd om jezelf te blijven ontwikkelen en ben je bereid hierbij extra inspanning te leveren om te kunnen innoveren, grenzen te verleggen en kennis te delen? Ben je woonachtig in de regio Twente, Achterhoek, Overijssel, Drenthe of Gelderland solliciteer dan direct! No Challenge No Glory! www.hspro.nl

Bedrijfsprofiel HSPRO

HSPro is een ingenieurs- & projectenorganisatie actief binnen de industrie & machinebouw. Onze gespecialiseerde professionals zijn deskundig binnen de vakgebieden: Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Procestechniek, Industriële Automatisering en Technische Bedrijfskunde. Vanuit onze vestigingen in Nederland en Duitsland staan we garant voor maatwerk oplossingen binnen de meest interessante technische projecten in binnen en buitenland. HSPro biedt haar specialisten de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het nemen van verantwoordelijkheid. Onze professionals hebben een duidelijke visie en verleggen de grenzen!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van HSPRO. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Jan Tinbergenstraat 272
7559ST HENGELO
074 - 7110 230