Inside sales support

HP Valves is op zoek naar een Inside sales support. Bekijk deze vacature voor meer informatie!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-3-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Ter uitbreiding van onze recent opgezette Aftersales afdeling zijn wij op zoek naar een collega voor de functie Inside Sales Support. In deze functie verzorg je de verwerking van binnengekomen orders via de verkopers. De klanten van de Aftersales afdeling zijn Engineers en Inkopers van energiecentrales (end users) welke verspreid over de wereld zitten, dat maakt het afwisselend en uitdagend.


Voor deze klanten verwerk je binnengekomen opdrachten en communiceer je orderbevestigingen, verzendinformatie, leverdata en eventuele wijzigingen in de leverdata. Bij vragen vanuit klanten over versnelde leveringsopties, stem je deze af met de interne organisatie (expediting). Daarnaast ondersteun je de afdeling met administratieve en marketing werkzaamheden, bereid je de vulling van ons nieuwe digitale klantportaal voor en pak je tevens eventuele helpdesk vragen op van het portaal.


Aangezien onze producten over de hele wereld worden toegepast zal je veel schakelen tussen verschillende tijdzones, culturen en klanttypes, waar je continu je benaderingswijze op aanpast. Met behulp van je hoge mate van accuratesse, administratieve vaardigheden en snelheid, garandeer je dat onze klanttevredenheid boven verwachting is.

Functievereisten

  • Zeer goede ERP/Sales software en MS Office programma’s skills 
  • Je bent nauwkeurig, zelfstandig, klantgedreven en communicatief vaardig 
  • Bij voorkeur een aantal jaar werkervaring in een commerciële, ondersteunende functie in een internationale en technische omgeving 
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift 
  • Een afgeronde technisch/commerciële/administratieve opleiding op MBO-4 niveau 
  • Je hebt interesse in productieprocessen en techniek 

Bedrijfsprofiel HP Valves

HP Valves te Hengelo is een moderne en gerenommeerde producent van hoge druk afsluiters- en accessoires die wereldwijd worden toegepast in energiecentrales. HP Valves is uitgegroeid tot een belangrijke leverancier voor contractors en OEM’s wereldwijd, zoals Siemens, NEM Energy, Mitsubishi-Hitachi Power Systems en GE Power. Dankzij een uitstekende reputatie heeft HP Valves zich een positie verworven in het topsegment van deze wereldwijde markt. In totaal werken er ruim 140 medewerkers aan het ontwerp, de productie en de verkoop van appendages. HP Valves kenmerkt zich door een informele, pragmatische en resultaatgerichte cultuur. De medewerkers zijn betrokken en professioneel en krijgen veel ruimte voor initiatief en eigen ontwikkeling. HP Valves laat al jarenlang een gestage en gezonde groei zien. Om verdere groei mogelijk te maken is er een nieuwe fabriek met kantoren gebouwd op het High Tech Systems Park in Hengelo (ov). In het najaar van 2016 hebben wij deze locatie in gebruik genomen. Naast de Nederlandse hoofdvestiging heeft HP Valves een dochterbedrijf in Seoul, Zuid-Korea dat met ruim 70 medewerkers complementaire producten ontwerpt en produceert.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van HP Valves. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Haaksbergerstraat 55
7554 PA HENGELO
074 - 782 0000