Magazijn/expeditie manager

HP Valves is op zoek naar een Magazijn/expeditie manager. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-8-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als Magazijn/Expeditie Manager weet jij precies wat er zich op de werkvloer en bij jouw medewerkers afspeelt. Je vindt het coachen van je team (+- 15 medewerkers) belangrijk en zorgt ervoor dat iedereen op zijn best kan functioneren. Je bent sterk in het coördineren van de werkzaamheden, optimaliseren van de werkmethodes/procedures en zorgt voor een optimale samenwerking in de teams.


Daarnaast help je zelf ook mee in de uitvoerende werkzaamheden en ben je bereid om je handen uit de mouwen te steken. In de rol van  Magazijn/Expeditie Manager werk je intensief samen met de overige afdelingen die zijn aangesloten aan het productieproces. Hierbij maak je ook gebruik van ons ERP-systeem, deze is de basis voor veel van ons werk dus hier moet je goed mee om kunnen gaan.


Zoek je dus een baan waarbij je veel vrijheid krijgt en samen met het team echt mag aanpakken? En wil je werken voor een modern bedrijf met internationale focus? Dan lijkt het ons goed om samen eens koffie te drinken! 

Functievereisten

 • Een afgeronde MBO+/HBO opleiding in de logistiek;
 • Een aantal jaren werkervaring in een leidinggevende functie waarbij je meerdere mensen hebt aangestuurd;
 • Logistieke ervaring in een productieomgeving is een pré;
 • Kennis van Lean methodieken of de bereidheid hierin opleidingen te volgen;
 • Zelfstandig, enthousiast, pro actief, flexibel, besluitvaardig, leidinggevende capaciteiten en een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (zowel mondeling als schriftelijk);
 • Kennis en ervaring met MS Office en ERP-systemen;

Aanbod

We weten als geen ander: we vragen best veel van onze medewerkers. Maar daar staat ook veel tegenover. 

 • GOED SALARIS
 • PENSIOENREGELING
 • 27 VAKANTIEDAGEN
 • REISKOSTENVERGOEDING
 • TRAININGEN EN OPLEIDINGEN
 • DOORGROEI- MOGELIJKHEDEN
 • VOLOP ACTIVITEITEN

Bedrijfsprofiel HP Valves

HP Valves te Hengelo is een moderne en gerenommeerde producent van hoge druk afsluiters- en accessoires die wereldwijd worden toegepast in energiecentrales. HP Valves is uitgegroeid tot een belangrijke leverancier voor contractors en OEM’s wereldwijd, zoals Siemens, NEM Energy, Mitsubishi-Hitachi Power Systems en GE Power. Dankzij een uitstekende reputatie heeft HP Valves zich een positie verworven in het topsegment van deze wereldwijde markt. In totaal werken er ruim 140 medewerkers aan het ontwerp, de productie en de verkoop van appendages. HP Valves kenmerkt zich door een informele, pragmatische en resultaatgerichte cultuur. De medewerkers zijn betrokken en professioneel en krijgen veel ruimte voor initiatief en eigen ontwikkeling. HP Valves laat al jarenlang een gestage en gezonde groei zien. Om verdere groei mogelijk te maken is er een nieuwe fabriek met kantoren gebouwd op het High Tech Systems Park in Hengelo (ov). In het najaar van 2016 hebben wij deze locatie in gebruik genomen. Naast de Nederlandse hoofdvestiging heeft HP Valves een dochterbedrijf in Seoul, Zuid-Korea dat met ruim 70 medewerkers complementaire producten ontwerpt en produceert.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van HP Valves. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Haaksbergerstraat 55
7554 PA HENGELO
074 - 782 0000