QHSE Manager

HP Valves is op zoek naar een QHSE Manager. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-8-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als QHSE Manager ben je verantwoordelijk voor het vormgeven van beleid gericht op het creëren van een veilige en gezonde werkplek voor onze collega’s, het naleven van wettelijke kaders, kwaliteitswaarborging en het creëren van draagvlak voor QHSE binnen de organisatie.


Samen met onze QC Manager heb je een actieve rol in het verhogen van het kwaliteitsbewustzijn. Middels interne audits borg je de correcte implementatie van normelementen en je begeleidt de diverse afdelingen (kantoor en productie) in analyses en processen gericht op continue verbetering. Tevens ben je verantwoordelijk voor het verkrijgen en behouden van diverse certificeringen, zoals ISO 9001/14001, ATEX en PED/PER.


Als QHSE Manager ben je verantwoordelijk voor het opstellen en mede uitvoeren van de RI&E, analyseer je veiligheidskwesties en vervul je de rol van preventiemedewerker. Initiatieven om een veilige en gezonde werkomgeving te behouden omvatten onder andere het organiseren van cursussen en trainingen voor de collega’s. Daarnaast geef je leiding aan onze BHV’ers.


Op het gebied van milieu onderhoud je contact met diverse overheidsinstellingen en vakorganisaties; inclusief de benodigde rapportages zoals CSR, EED en CSRD. Tevens ondersteun je het managementteam middels milieu-impactanalyses en -doelstellingen. Naast een sterke interne focus wordt ook van je verwacht dat je onze dochterbedrijven in Zweden en Zuid-Korea adviseert op QHSE gebied.


Kortom, een afwisselende en uitdagende baan! Ben jij toe aan een volgende stap en heb je concrete ervaring met kwaliteit-, arbo- en milieuvraagstukken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functievereisten

 • Een afgeronde HBO opleiding.
 • Relevante aanvullende opleiding/cursussen op het gebied van kwaliteit, arbo, veiligheid en milieu.
 • Tenminste 5 jaar relevante werkervaring in een productieomgeving.
 • Bekend met wet- en regelgeving en (internationale) normen en standaards op het gebied van QHSE, inclusief auditing en certificering.
 • Kennis van en ervaring met MS Office en ERP-systemen;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Je bent in staat om op alle niveaus relaties op te bouwen en te onderhouden.
 • Je bent zelfstandig, resultaatgericht, een zelfstarter (hands-on mentaliteit), overtuigend, enthousiast, kritisch, gestructureerd en daadkrachtig.

Aanbod

We weten als geen ander: we vragen best veel van onze medewerkers. Maar daar staat ook veel tegenover. 

 • GOED SALARIS
 • PENSIOENREGELING
 • FLEXIBELE WERKTIJDEN
 • 27 VAKANTIEDAGEN
 • REISKOSTEN- EN THUISWERKVERGOEDING
 • TRAININGEN EN OPLEIDINGEN
 • DOORGROEI- MOGELIJKHEDEN
 • VOLOP ACTIVITEITEN

Bedrijfsprofiel HP Valves

HP Valves te Hengelo is een moderne en gerenommeerde producent van hoge druk afsluiters- en accessoires die wereldwijd worden toegepast in energiecentrales. HP Valves is uitgegroeid tot een belangrijke leverancier voor contractors en OEM’s wereldwijd, zoals Siemens, NEM Energy, Mitsubishi-Hitachi Power Systems en GE Power. Dankzij een uitstekende reputatie heeft HP Valves zich een positie verworven in het topsegment van deze wereldwijde markt. In totaal werken er ruim 140 medewerkers aan het ontwerp, de productie en de verkoop van appendages. HP Valves kenmerkt zich door een informele, pragmatische en resultaatgerichte cultuur. De medewerkers zijn betrokken en professioneel en krijgen veel ruimte voor initiatief en eigen ontwikkeling. HP Valves laat al jarenlang een gestage en gezonde groei zien. Om verdere groei mogelijk te maken is er een nieuwe fabriek met kantoren gebouwd op het High Tech Systems Park in Hengelo (ov). In het najaar van 2016 hebben wij deze locatie in gebruik genomen. Naast de Nederlandse hoofdvestiging heeft HP Valves een dochterbedrijf in Seoul, Zuid-Korea dat met ruim 70 medewerkers complementaire producten ontwerpt en produceert.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van HP Valves. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Haaksbergerstraat 55
7554 PA HENGELO
074 - 782 0000