Inkoper

HP Valves is op zoek naar een Inkoper. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-7-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Als inkoper ben je verantwoordelijk voor het aanvragen en beoordelen van offertes voor onderdelen en productie middelen. De inkoopopdrachten worden hierna door jou verzonden en opgevolgd. Eventuele wijzigingen in de uitvoering of stagnatie in de toelevering moeten tijdig worden gesignaleerd, waarna je in overleg met leveranciers en collega’s van diverse afdelingen actief tot oplossingen komt.


Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het monitoren van de gewenste voorraadniveaus en optimale bestelhoeveelheden voor onze moderne fabriek in Hengelo. In de rol van inkoper heb je een breed takenpakket waarbij er zeker ruimte is voor eigen initiatief op technisch / commercieel gebied en om de processen verder te optimaliseren.


Je krijgt daarnaast ruimte om het bestaande leveranciersbestand te onderhouden en naar behoefte op zoek te gaan naar nieuwe leveranciers. Het periodiek bezoeken van leveranciers in binnen- en buitenland is daarbij onderdeel van je werk.

Functievereisten

 • Een afgeronde mbo+/hbo opleiding;
 • Bij voorkeur een aantal jaar werkervaring in een inkoop gerelateerd functie (maar starters mogen ook reageren).   
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Kennis en ervaring met MS Office en ERP systemen.
 • Je bent communicatief vaardig, flexibel, nauwkeurig, kunt snel schakelen en prioriteiten bepalen en hebt behoefte aan afwisseling in de werkzaamheden.

Aanbod

 • We weten als geen ander: we vragen best veel van onze medewerkers. Maar daar staat ook veel tegenover. 
 • Goed salaris
 • Pensioenregeling
 • Flexibele werktijden
 • 27 vakantiedagen
 • Reiskosten- en thuiswerkvergoeding
 • Trainingen en opleidingen
 • Doorgroei- mogelijkheden 
 • Volop activiteiten

Bedrijfsprofiel HP Valves

HP Valves te Hengelo is een moderne en gerenommeerde producent van hoge druk afsluiters- en accessoires die wereldwijd worden toegepast in energiecentrales. HP Valves is uitgegroeid tot een belangrijke leverancier voor contractors en OEM’s wereldwijd, zoals Siemens, NEM Energy, Mitsubishi-Hitachi Power Systems en GE Power. Dankzij een uitstekende reputatie heeft HP Valves zich een positie verworven in het topsegment van deze wereldwijde markt. In totaal werken er ruim 140 medewerkers aan het ontwerp, de productie en de verkoop van appendages. HP Valves kenmerkt zich door een informele, pragmatische en resultaatgerichte cultuur. De medewerkers zijn betrokken en professioneel en krijgen veel ruimte voor initiatief en eigen ontwikkeling. HP Valves laat al jarenlang een gestage en gezonde groei zien. Om verdere groei mogelijk te maken is er een nieuwe fabriek met kantoren gebouwd op het High Tech Systems Park in Hengelo (ov). In het najaar van 2016 hebben wij deze locatie in gebruik genomen. Naast de Nederlandse hoofdvestiging heeft HP Valves een dochterbedrijf in Seoul, Zuid-Korea dat met ruim 70 medewerkers complementaire producten ontwerpt en produceert.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van HP Valves. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Haaksbergerstraat 55
7554 PA HENGELO
074 - 782 0000