Shipping administrator

HP Valves is op zoek naar een Shipping administrator. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als Shipping Administrator ben je ervoor verantwoordelijk dat onze afsluiters worden vervoerd van onze fabriek in Hengelo naar de plek waar de energiecentrale wordt gebouwd. Dit gaat met name om internationale transporten middels weg-, zee- en luchttransport. Ook ben je verantwoordelijk voor het opstellen en versturen van de facturen en daarbij benodigde documenten. 


Daarnaast zorg je voor de administratieve voorbereiding en afhandeling, ken je alle douaneregelingen en stel je import- en exportdocumenten op. Tijdens je werk heb je veel contact met klanten, leveranciers en transporteurs over de planning en benodigde documentatie. Ook met je eigen collega’s heb je veel contact, waaronder de afdeling expeditie en sales over de lopende projecten. Je komt te werken op de afdeling Logistiek met vijf enthousiaste collega’s.


Klinkt dit als een interessante baan voor jou? En wil je werken in een modern bedrijf met internationale focus? Dan gaan we graag het gesprek met jou aan! 

Functievereisten

 • Minimaal esen afgeronde mbo-4 opleiding in de richting logistiek/administratie.  
 • Bij voorkeur enkele jaren werkervaring in een administratieve functie (maar starters mogen ook reageren).
 • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.
 • Kennis en ervaring met MS Office (o.a. Excel).
 • Je bent een teamplayer, nauwkeurig, klantgericht en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Aanbod

We weten als geen ander: we vragen best veel van onze medewerkers. Maar daar staat ook veel tegenover. 

 • Goed salaris
 • Pensioenregeling
 • Flexibele werktijden
 • 27 vakantiedagen
 • Reiskosten-en thuiswerkvergoeding
 • Trainingen en opleidingen
 • Doorgroei-mogelijkheden
 • Volop activiteiten

Bedrijfsprofiel HP Valves

HP Valves te Hengelo is een moderne en gerenommeerde producent van hoge druk afsluiters- en accessoires die wereldwijd worden toegepast in energiecentrales. HP Valves is uitgegroeid tot een belangrijke leverancier voor contractors en OEM’s wereldwijd, zoals Siemens, NEM Energy, Mitsubishi-Hitachi Power Systems en GE Power. Dankzij een uitstekende reputatie heeft HP Valves zich een positie verworven in het topsegment van deze wereldwijde markt. In totaal werken er ruim 140 medewerkers aan het ontwerp, de productie en de verkoop van appendages. HP Valves kenmerkt zich door een informele, pragmatische en resultaatgerichte cultuur. De medewerkers zijn betrokken en professioneel en krijgen veel ruimte voor initiatief en eigen ontwikkeling. HP Valves laat al jarenlang een gestage en gezonde groei zien. Om verdere groei mogelijk te maken is er een nieuwe fabriek met kantoren gebouwd op het High Tech Systems Park in Hengelo (ov). In het najaar van 2016 hebben wij deze locatie in gebruik genomen. Naast de Nederlandse hoofdvestiging heeft HP Valves een dochterbedrijf in Seoul, Zuid-Korea dat met ruim 70 medewerkers complementaire producten ontwerpt en produceert.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van HP Valves. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Haaksbergerstraat 55
7554 PA HENGELO
074 - 782 0000