Teamleider Magazijnexpeditie

Zoek je dus een baan waarbij je veel vrijheid krijgt en samen met het team echt mag aanpakken? En wil je werken voor een modern bedrijf met internationale focus? Dan lijkt het HP Valves goed om samen eens koffie te drinken! 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Dit ga je doen

Als teamleider Magazijn/Expeditie weet jij precies wat er zich op de werkvloer en bij jouw medewerkers afspeelt. Je vindt het coachen van je team (+- 15 medewerkers) belangrijk en zorgt ervoor dat iedereen op zijn best kan functioneren. Je bent sterk in het coördineren van de werkzaamheden, optimaliseren van de werkmethodes/procedures en zorgt voor een optimale samenwerking in de teams.

Daarnaast help je zelf ook mee in de uitvoerende werkzaamheden en ben je bereid om je handen uit de mouwen te steken. In de rol van teamleider Magazijn/Expeditie werk je intensief samen met de overige afdelingen die zijn aangesloten aan het productieproces. Hierbij maak je ook gebruik van ons ERP-systeem, deze is de basis voor veel van ons werk dus hier moet je goed mee om kunnen gaan.

Functievereisten

Dit vragen we

 • Een afgeronde MBO+ opleiding in de logistiek;
 • Een aantal jaren werkervaring in een leidinggevende functie waarbij je meerdere mensen hebt aangestuurd;
 • Logistieke ervaring in een productieomgeving is een pré;
 • Kennis van Lean methodieken of de bereidheid hierin opleidingen te volgen;
 • Zelfstandig, enthousiast, pro actief, flexibel, besluitvaardig, leidinggevende capaciteiten en een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (zowel mondeling als schriftelijk);
 • Kennis en ervaring met MS Office en ERP-systemen;

Aanbod

Dit krijg je 

We weten als geen ander: we vragen best veel van onze medewerkers. Maar daar staat ook veel tegenover. 

 • Goed salaris 
 • Pensioenregeling 
 • 27 Vakantiedagen 
 • Reiskostenvergoeding 
 • Trainingen en opleidingen
 • Doorgroei- mogelijkheden
 • Volop activiteiten


Bedrijfsprofiel HP Valves

Organisatieomschijving

Betrouwbare, flexibele en duurzame energie is essentieel in onze huidige energiebehoeften. We begrijpen de veranderingen die energiecentrales moeten doorvoeren om aan de steeds flexibelere vraag naar energie te blijven voldoen.

Onze producten worden gebruikt in verschillende toepassingen en sectoren binnen de energie-industrie. Bijvoorbeeld elektriciteitscentrales op fossiele brandstoffen, warmtekrachtkoppeling (WKK) en biomassa en afval in energie. De vraag wordt flexibeler met een grote piekvraag. Vooruitgang bij het verminderen van emissies, het verbeteren van de efficiëntie, milieuvriendelijke en hulpbronnenbesparende energieopwekking hebben een grote impact op de producteigenschappen. Deze worden steeds veeleisender. We blijven onze kleptechnologie ontwikkelen en optimaliseren.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Haaksbergerstraat 55
7554 PA HENGELO
074 - 782 0000