Tactisch inkoper

HP Valves is op zoek naar een Tactisch Inkoper.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-12-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Als tactisch inkoper ben je (mede) verantwoordelijk voor het uitvoeren van onze inkoopstrategie. Voor de productie van onze hogedrukafsluiters zoek, selecteer en contracteer jij de beste leveranciers wereldwijd. Het zelfstandig bezoeken van leveranciers maakt hier onderdeel van uit.

Ook ben je samen met onze operationeel inkoper verantwoordelijk voor het monitoren van onze voorraadniveaus en breng je onze inkoopbehoefte in kaart. Die vertaal je vervolgens – in overleg met onze werkvoorbereiders en engineers – naar aanvragen en specificaties. Het is hierbij belangrijk om veel technische kennis over de goederen te vergaren en de toepasbaarheid van nieuwe producten te analyseren. Wanneer er iets wijzigt in de uitvoering of niet volgens plan loopt, dan ben jij degene die snel schakelt met collega’s van verschillende afdelingen en leveranciers om tot oplossingen te komen.  Daarbij is je doel altijd hetzelfde: het realiseren van optimale inkoopcondities en maximale leverbetrouwbaarheid.

In deze functie rapporteer je aan de Supply Chain Manager en werk je nauw samen met onze operationeel inkoper. Dus zoek je een veelzijdige baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid? En wil je werken voor een modern bedrijf met internationale focus? Dan gaan we graag het gesprek met je aan!

Bedrijfsprofiel HP Valves

HP Valves te Hengelo is een moderne en gerenommeerde producent van hoge druk afsluiters- en accessoires die wereldwijd worden toegepast in energiecentrales. HP Valves is uitgegroeid tot een belangrijke leverancier voor contractors en OEM’s wereldwijd, zoals Siemens, NEM Energy, Mitsubishi-Hitachi Power Systems en GE Power. Dankzij een uitstekende reputatie heeft HP Valves zich een positie verworven in het topsegment van deze wereldwijde markt. In totaal werken er ruim 140 medewerkers aan het ontwerp, de productie en de verkoop van appendages. HP Valves kenmerkt zich door een informele, pragmatische en resultaatgerichte cultuur. De medewerkers zijn betrokken en professioneel en krijgen veel ruimte voor initiatief en eigen ontwikkeling. HP Valves laat al jarenlang een gestage en gezonde groei zien. Om verdere groei mogelijk te maken is er een nieuwe fabriek met kantoren gebouwd op het High Tech Systems Park in Hengelo (ov). In het najaar van 2016 hebben wij deze locatie in gebruik genomen. Naast de Nederlandse hoofdvestiging heeft HP Valves een dochterbedrijf in Seoul, Zuid-Korea dat met ruim 70 medewerkers complementaire producten ontwerpt en produceert.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van HP Valves. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Haaksbergerstraat 55
7554 PA HENGELO
074 - 782 0000