Teach-in draaier

HP Valves is op zoek naar een CNC-draaier. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
28-11-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als Teach-in draaier heb je een allround functie. De rode lijn: je maakt onderdelen voor de productie van hogedrukafsluiters. Ook voer je reparaties en aanpassingen uit aan bestaande producten en maak je onderdelen voor prototypes. Daarnaast maak je gereedschappen voor eigen gebruik op de afdeling machinale productie en de montage. Verder houd je je bezig met het programmaren van Teach-in cyclussen, het in- en omstellen van de machines en het (ont)laden van de machines. En hebben je collega’s ondersteuning nodig, zoals op de conventionele afdeling of de CNC-afdelingen? Dan sta jij voor ze klaar.


Je werkt in een professioneel team, in een werkomgeving met een grote diversiteit aan bewerkingsmachines. Zelf werk je met een Weiler E50, die je dagelijks onderhoudt met de 6S-regels in je achterhoofd. Verder houd je de kwaliteit van je eigen werk in de gaten aan de hand van bewerkingstekeningen. Je werk is erg divers, het gaat om kleine batches of enkele stuks.


En wil je je in je functie verder ontwikkelen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Dus zoek je een veelzijdige baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid? En wil je werken voor een modern bedrijf met internationale focus? Dan gaan we graag het gesprek met jou aan!

Functievereisten

 • Een afgeronde mbo-opleiding in verspaning.
 • Werkervaring als Teach-in draaier.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (zowel mondeling als schriftelijk).
 • Een zelfstandige en nauwkeurige werkwijze.
 • Een proactieve, inventieve instelling.
 • Een oplossingsgerichte, verantwoordelijke en klantgerichte houding.

Aanbod

We weten als geen ander: we vragen best veel van onze medewerkers. Maar daar staat ook veel tegenover. 

 • Goed salaris
 • Pensioenregeling
 • Flexibele werktijden
 • 27 vakantiedagen
 • Reiskosten- en thuiswerkvergoeding
 • Trainingen en opleidingen
 • Doorgroei- mogelijkheden
 • Volop activiteiten

Bedrijfsprofiel HP Valves

HP Valves te Hengelo is een moderne en gerenommeerde producent van hoge druk afsluiters- en accessoires die wereldwijd worden toegepast in energiecentrales. HP Valves is uitgegroeid tot een belangrijke leverancier voor contractors en OEM’s wereldwijd, zoals Siemens, NEM Energy, Mitsubishi-Hitachi Power Systems en GE Power. Dankzij een uitstekende reputatie heeft HP Valves zich een positie verworven in het topsegment van deze wereldwijde markt. In totaal werken er ruim 140 medewerkers aan het ontwerp, de productie en de verkoop van appendages. HP Valves kenmerkt zich door een informele, pragmatische en resultaatgerichte cultuur. De medewerkers zijn betrokken en professioneel en krijgen veel ruimte voor initiatief en eigen ontwikkeling. HP Valves laat al jarenlang een gestage en gezonde groei zien. Om verdere groei mogelijk te maken is er een nieuwe fabriek met kantoren gebouwd op het High Tech Systems Park in Hengelo (ov). In het najaar van 2016 hebben wij deze locatie in gebruik genomen. Naast de Nederlandse hoofdvestiging heeft HP Valves een dochterbedrijf in Seoul, Zuid-Korea dat met ruim 70 medewerkers complementaire producten ontwerpt en produceert.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van HP Valves. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Haaksbergerstraat 55
7554 PA HENGELO
074 - 782 0000