Expeditiemedewerker

HP Valves is op zoek naar een Expeditiemedewerker. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
21-11-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als expeditiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het verpakken en verzendklaar maken van onze producten. Om te voldoen aan de hoge verwachtingen van onze klanten, werk je intensief samen met onze afdeling Logistiek. 


Maar dat is niet alles. Je houdt je namelijk ook bezig met het afmonteren van de afsluiters en helpt je collega’s met het laden en lossen van goederen. Ook ondersteun je onze kwaliteitsafdeling met klantinspecties. Ons ERP-systeem is de basis voor veel van ons werk; hier moet je dus goed mee om kunnen gaan.


Natuurlijk mag je ook meedenken over het verbeteren en optimaliseren van onze werkprocessen. Sterker nog: dat zien we heel graag. Dus zoek je een baan waarbij je écht mag aanpakken? En wil je werken voor een modern bedrijf met internationale focus? Dan lijkt het ons goed om samen eens koffie te drinken!

Functievereisten

 • Bij voorkeur een aantal jaren logistieke werkervaring in een technische omgeving. Maar starters mogen ook reageren.
 • Een afgeronde logistieke opleiding (mbo-3 of mbo-4).
 • Ervaring met MS Office.
 • Interesse in productieprocessen en techniek.
 • Zelfstandigheid, nauwkeurigheid, flexibiliteit en communicatieskills.

Aanbod

We weten als geen ander: we vragen best veel van onze medewerkers. Maar daar staat ook veel tegenover. 

 • Goed salaris
 • Pensioenregeling
 • Flexibele werktijden
 • 27 vakantiedagen
 • Reiskosten- en thuiswerkvergoeding
 • Trainingen en opleidingen
 • Doorgroei- mogelijkheden
 • Volop activiteiten

Bedrijfsprofiel HP Valves

HP Valves te Hengelo is een moderne en gerenommeerde producent van hoge druk afsluiters- en accessoires die wereldwijd worden toegepast in energiecentrales. HP Valves is uitgegroeid tot een belangrijke leverancier voor contractors en OEM’s wereldwijd, zoals Siemens, NEM Energy, Mitsubishi-Hitachi Power Systems en GE Power. Dankzij een uitstekende reputatie heeft HP Valves zich een positie verworven in het topsegment van deze wereldwijde markt. In totaal werken er ruim 140 medewerkers aan het ontwerp, de productie en de verkoop van appendages. HP Valves kenmerkt zich door een informele, pragmatische en resultaatgerichte cultuur. De medewerkers zijn betrokken en professioneel en krijgen veel ruimte voor initiatief en eigen ontwikkeling. HP Valves laat al jarenlang een gestage en gezonde groei zien. Om verdere groei mogelijk te maken is er een nieuwe fabriek met kantoren gebouwd op het High Tech Systems Park in Hengelo (ov). In het najaar van 2016 hebben wij deze locatie in gebruik genomen. Naast de Nederlandse hoofdvestiging heeft HP Valves een dochterbedrijf in Seoul, Zuid-Korea dat met ruim 70 medewerkers complementaire producten ontwerpt en produceert.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van HP Valves. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Haaksbergerstraat 55
7554 PA HENGELO
074 - 782 0000