Technisch tekenaar

HP Valves is op zoek naar een Technisch tekenaar. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
21-11-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als technisch tekenaar ga je heel nauwkeurig en gestructureerd te werk. Dat is een must, want onze klanten gebruiken jouw input voor de detaillering van de bouw van hun energiecentrales. Bij het maken van de order gespecificeerde tekeningen heb je voortdurend contact met de belangrijkste leveranciers. Ook werk je veel samen met je collega’s van de afdelingen Engineering, Sales en Werkvoorbereiding.


Je werkt in een team van drie gemotiveerde en enthousiaste tekenaars. Samen zorgen jullie ervoor dat de tekeningen op tijd en foutloos worden verwerkt.


Natuurlijk denk je ook proactief mee over het verbeteren en optimaliseren van onze werkprocessen. Dus zoek je een baan waarbij je écht mag aanpakken? En wil je werken voor een modern bedrijf met internationale focus? Dan lijkt het ons goed om samen eens koffie te drinken!

Functievereisten

 • Een afgeronde opleiding Werktuigbouwkunde (mbo-4).
 • Ervaring met 2D CAD-software. 
 • Aantal jaar relevante werkervaring en interesse in productieprocessen zijn een pré.
 • Goede kennis van MS Office en ERP software. 
 • Je bent leergierig, nauwkeurig, enthousiast, proactief en altijd op zoek naar verbeteringen. 

Aanbod

We weten als geen ander: we vragen best veel van onze medewerkers. Maar daar staat ook veel tegenover. 

 • Goed salaris
 • Pensioenregeling
 • Flexibele werktijden
 • 27 Vakantiedagen
 • Reiskosten- en thuiswerkvergoeding
 • Trainingen en opleidingen
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Volop activiteiten

Bedrijfsprofiel HP Valves

HP Valves te Hengelo is een moderne en gerenommeerde producent van hoge druk afsluiters- en accessoires die wereldwijd worden toegepast in energiecentrales. HP Valves is uitgegroeid tot een belangrijke leverancier voor contractors en OEM’s wereldwijd, zoals Siemens, NEM Energy, Mitsubishi-Hitachi Power Systems en GE Power. Dankzij een uitstekende reputatie heeft HP Valves zich een positie verworven in het topsegment van deze wereldwijde markt. In totaal werken er ruim 140 medewerkers aan het ontwerp, de productie en de verkoop van appendages. HP Valves kenmerkt zich door een informele, pragmatische en resultaatgerichte cultuur. De medewerkers zijn betrokken en professioneel en krijgen veel ruimte voor initiatief en eigen ontwikkeling. HP Valves laat al jarenlang een gestage en gezonde groei zien. Om verdere groei mogelijk te maken is er een nieuwe fabriek met kantoren gebouwd op het High Tech Systems Park in Hengelo (ov). In het najaar van 2016 hebben wij deze locatie in gebruik genomen. Naast de Nederlandse hoofdvestiging heeft HP Valves een dochterbedrijf in Seoul, Zuid-Korea dat met ruim 70 medewerkers complementaire producten ontwerpt en produceert.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van HP Valves. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Haaksbergerstraat 55
7554 PA HENGELO
074 - 782 0000