Sales Support Engineer

HP Valves is op zoek naar een Sales Support Engineer.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-8-2022
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als Sales Support Engineer maak je order gerelateerde tekeningen ten behoeve van onze internationale klanten. Daarnaast ondersteun je de Sales afdeling met het maken van offerte tekeningen. Aangezien deze tekeningen door onze klanten worden gebruikt voor verdere detaillering van de energiecentrale, is het van belang dat je nauwkeurig en gestructureerd kunt werken.  

Gedurende je werkzaamheden heb je contact met de belangrijkste leveranciers inzake order specifieke tekeningen. Daarnaast werk je samen met collega’s van verschillende afdelingen zoals Engineering, Sales en Werkvoorbereiding.

Je komt te werken in een team met drie gemotiveerde en enthousiaste technisch tekenaars. Je zorgt er samen voor dat de tekeningen tijdig en foutloos worden verwerkt en denkt daarnaast mee over verdere optimalisatie van de werkzaamheden en processen op de afdeling.

Functievereisten

  • Een afgeronde opleiding Werktuigbouwkunde (MBO-4)
  • Ervaring met 2D CAD-software
  • Aantal jaar relevante werkervaring en interesse in productieprocessen zijn een pré
  • Benodigde competenties: leergierig, nauwkeurig, enthousiast, proactief en altijd op zoek naar verbeteringen.


Aanbod

Na een gedegen inwerktraject krijg je binnen HP Valves de mogelijkheid om jouw opgedane kennis en ervaring toe te passen in de dagelijkse praktijk. Wij geloven er namelijk sterk in dat medewerkers vertrouwen én vrijheid moeten krijgen in het uitoefenen van hun functie. Dit betekent overigens niet dat je niet op anderen terug kunt vallen, integendeel. Er wordt open en direct gecommuniceerd en er heerst een goede, positieve sfeer op basis van solidariteit en collegialiteit. Wij bieden daarnaast een marktconform pakket aan arbeidsvoorwaarden bestaande uit een goed salaris, bonusregeling én diverse opleidingsmogelijkheden.


Bedrijfsprofiel HP Valves

HP Valves te Hengelo is een moderne en gerenommeerde producent van hoge druk afsluiters- en accessoires die wereldwijd worden toegepast in energiecentrales. HP Valves is uitgegroeid tot een belangrijke leverancier voor contractors en OEM’s wereldwijd, zoals Siemens, NEM Energy, Mitsubishi-Hitachi Power Systems en GE Power. Dankzij een uitstekende reputatie heeft HP Valves zich een positie verworven in het topsegment van deze wereldwijde markt. In totaal werken er ruim 140 medewerkers aan het ontwerp, de productie en de verkoop van appendages. HP Valves kenmerkt zich door een informele, pragmatische en resultaatgerichte cultuur. De medewerkers zijn betrokken en professioneel en krijgen veel ruimte voor initiatief en eigen ontwikkeling. HP Valves laat al jarenlang een gestage en gezonde groei zien. Om verdere groei mogelijk te maken is er een nieuwe fabriek met kantoren gebouwd op het High Tech Systems Park in Hengelo (ov). In het najaar van 2016 hebben wij deze locatie in gebruik genomen. Naast de Nederlandse hoofdvestiging heeft HP Valves een dochterbedrijf in Seoul, Zuid-Korea dat met ruim 70 medewerkers complementaire producten ontwerpt en produceert.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van HP Valves. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Haaksbergerstraat 55
7554 PA HENGELO
074 - 782 0000