CNC Draaier-Frezer

HP Valves is op zoek naar een CNC Draaier/Frezer ter versterking van ons team. Wil jij werken in een modern machinepark met de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
26-7-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als CNC Draaier/Frezer kom je terecht in een professioneel team met een grote diversiteit aan bewerkingsmachines. Je gaat werken met Okuma draai- en freesmachines om onderdelen te maken voor de productie van hoge druk afsluiters. 


 • Het instellen en omstellen van Okuma draai- en freesmachines;  
 • Eigen kwaliteit controleren met behulp van de bewerkingstekening; 
 • Het meedenken in de vervaardiging van opspanningen en opspanmiddelen; 
 • Beheren van instelbladen; 
 • Adviezen uitbrengen op basis van de maakbaarheid van de producten; 
 • Signaleren van onvolkomenheden; 
 • Het meedenken in de optimalisatie van het productieproces; 
 • 6S systeem opvolgen en dagelijks/wekelijks onderhoud aan de machine uitvoeren. 

Functievereisten

 • MBO Werktuigbouwkunde (WTB) of CNC gerelateerde opleiding; 
 • Werk- of stage ervaring als CNC Draaier/Frezer is een pré; wij nodigen starters ook uit om te solliciteren; 
 • Nauwkeurige en zelfstandige werkwijze vanuit kwaliteitsbewustzijn; 
 • Proactieve en flexibele houding, leergierig, affiniteit met techniek, sociaal en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
Bedrijfsprofiel HP Valves

HP Valves te Hengelo is een moderne en gerenommeerde producent van hoge druk afsluiters- en accessoires die wereldwijd worden toegepast in energiecentrales. HP Valves is uitgegroeid tot een belangrijke leverancier voor contractors en OEM’s wereldwijd, zoals Siemens, NEM Energy, Mitsubishi-Hitachi Power Systems en GE Power. Dankzij een uitstekende reputatie heeft HP Valves zich een positie verworven in het topsegment van deze wereldwijde markt. In totaal werken er ruim 140 medewerkers aan het ontwerp, de productie en de verkoop van appendages. HP Valves kenmerkt zich door een informele, pragmatische en resultaatgerichte cultuur. De medewerkers zijn betrokken en professioneel en krijgen veel ruimte voor initiatief en eigen ontwikkeling. HP Valves laat al jarenlang een gestage en gezonde groei zien. Om verdere groei mogelijk te maken is er een nieuwe fabriek met kantoren gebouwd op het High Tech Systems Park in Hengelo (ov). In het najaar van 2016 hebben wij deze locatie in gebruik genomen. Naast de Nederlandse hoofdvestiging heeft HP Valves een dochterbedrijf in Seoul, Zuid-Korea dat met ruim 70 medewerkers complementaire producten ontwerpt en produceert.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van HP Valves. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Haaksbergerstraat 55
7554 PA HENGELO
074 - 782 0000